Home » About

About

ikdoorbaukjeHoi! Leuk dat je een kijkje komt nemen op Paper Travels. Mijn naam is Simone en behalve dit blog heb ik ook nog een foodblog Simone’s Kitchen.

Sinds ik jong was wilde ik eigenlijk altijd al de wereld zien, dingen ontdekken, reizen en vaak weg zijn. Maar de tijden waren toen anders en mijn moeder werd al misselijk als er een auto langs reed dus.. je snapt dat we niet echt ver kwamen.

Er volgden wilde plannen om te gaan werken in een kibboets in Israel of druiven te gaan plukken in Frankrijk, maar ook hier kwam weinig van terecht. Het goede moment of het geld ontbrak altijd.

Het duurde uiteindelijk nog tot 1997 voor ik samen met Tom onze eerste reis maakte naar Mexico (Yucatan) en sinds die tijd reizen we zo vaak als we kunnen. Ik iets vaker als Tom omdat ik de mazzel heb vaker weg te kunnen voor mijn werk dus dat scheelt. Dat was al het geval in mijn vorige baan maar ook nu ik eigen baas ben (food fotograaf) lukt dat aardig.

Op mijn foodblog heb ik ook een reisgedeelte maar dat is eigenlijk alleen food gerelateerd en ik wil veel meer met jullie delen! Vandaar nu dus Paper Travels.

De naam komt van het feit dat ik al vanaf de eerste reis notitieboeken bij hou met alles wat we hebben meegemaakt. Op papier dus… 😉

HOE WIJ REIZEN?

Dat is eigenlijk heel verschillend. De ene keer gaan we op de bonnefooi, de andere keer met vrienden, verre reizen doen we vaak met een groepsreis met Baobab of tegenwoordig Sawadee. Dat bevalt goed en geeft ons de kans om meer te zien van een land zonder tijd kwijt te zijn aan geregel. Het heeft ook nadelen natuurlijk maar dat heeft op de bonnefooi reizen ook 🙂

We doen veel korte trips en proberen eens per jaar een langere te maken.

Waar ik woon? Nederland

 

 

This post is also available in: English (Engels)

Voeg comment toe

Click here to post a comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

Welkom bij Paper Travels

Hoi! Mijn naam is Simone. Reisverslaafd, fotografie-nerd en foodie.
Op Paper Travels vind je reisverhalen, reistips, fotografietips en de lekkerste restaurantjes en beste hotels.
Lekker eten loopt altijd als een rode draad door onze reizen, want tenslotte maakt dat een reis nog net even specialer.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Het laatste reisnieuws in je inbox? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief van Paper Travels!

We sturen geen spam. Uitschrijven kan op elk moment. Powered by ConvertKit

Reisagenda 2018

Maart: Blankenberge, Belgie
April : 3 weken roadtrip Oost-USA
Mei : Turkije
Mei : Baden-Wurtemberg
Juni : Nedersaksen
Sept : Newcastle