Home » Blog » Antwerpen: B&B Rosier10
Antwerpen B&B Belgie Bestemmingen City trips Europa Europa citytrips Slapen

Antwerpen: B&B Rosier10

Bed & Breakfast Antwerpen Rosier10 | papertravels.nl

Mijn verblijf in Antwerpen was kort maar krachtig en ik vond de B&B Rosier10 waar ik verbleef een van de hoogtepunten. Wat een fijne plek om te verblijven! Ten eerste ligt het letterlijk op een steenworp van het centrum (als je tenminste niet de verkeerde kant op loopt zoals ik… Haha) en er is parkeerplek. Niet voor iedereen overigens dus als je met de auto komt vraag dan even of er plek is. Zo niet dan kun je net buiten het centrum van Antwerpen parkeren op een P&R en, in tegenstelling tot bij ons is dat gewoon gratis. Met het openbaar vervoer ben je vervolgens zo in de stad.

Bed & breakfast Rosier10 | papertravels.nl
Mijn kamer Minuit

Rosier10, de naam zegt het al, ligt op het adres Rosier 10. Ook handig om de weg weer terug te vinden. Haha. Roxanne, de eigenaresse, is een vrolijke en hulpvaardige dame die je allerlei tips kunt geven en de tijd neemt om even met je door de kaart van de stad te ‘lopen’.

Ik sliep in Minuit op de tweede verdieping en heb in tijden niet zo lekker geslapen (maar dat kwam ook gedeeltelijk door lekker even geen katten die rondrennen midden in de nacht!) Heerlijk bed  en ik had er graag nog wat langer in gelegen maar ja, daar was ik niet voor gekomen natuurlijk.

Lekker vers ontbijtje
Lekker vers ontbijtje

Het enige minpuntje was misschien de vloer die enorm kraakte bij mij in de kamer. Ik had daar zelf geen last van. Ik was tenslotte alleen maar geen idee hoe gehorig het is voor de onderburen. Maar goed, dat hoort bij een oud huis zullen we maar zeggen.

Roxanne heeft een speciaal ei menu in de kamer liggen waar je tegen een kleine bijbetaling allerlei eierwensen voor het ontbijt door kunt geven. Ik wilde niet teveel eten want er stonden nog wat tentjes op de planning en met een volle maag beginnen leek me geen goed idee. Dus geen ei voor mij maar een broodje en koffie. Het ontbijt was eenvoudig maar prima geregeld. Verse sapjes, koffie, broodjes, muesli, yoghurt… Voor ieder wat wils in ieder geval.

Bed & Breakfast Rosier10 | papertravels.nl

Een kamer bij Rosier10 is vanaf € 120,=.

Bed & Breakfast Rosier 10
Rosier 10
2000 Antwerpen
België
+32/ (0)489 27 99 99
+32/ (0)3 345 46 36
info@rosier10.be

Ben je ook in Rosier10 geweest? Je kunt jouw rating achterlaten op de review hieronder!

This post is also available in: English (Engels)

Over de auteur

Simone van den Berg

Simone van den Berg

Al van jongs af aan was ik geinteresseerd in reizen maar mijn moeder werd al wagenziek als er een auto langs kwam rijden dus erg ver zijn we nooit gegaan. In 1997 gingen Tom en ik voor het eerst op een verre reis naar Mexico en sinds die tijd zijn we hooked.. Al jaren houd ik dat allemaal bij in notitie boekjes... Vandaar Paper Travels

6 Comments

Click here to post a comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

Welkom bij Paper Travels

Hoi! Mijn naam is Simone. Reisverslaafd, fotografie-nerd en foodie.
Op Paper Travels vind je reisverhalen, reistips, fotografietips en de lekkerste restaurantjes en beste hotels.
Lekker eten loopt altijd als een rode draad door onze reizen, want tenslotte maakt dat een reis nog net even specialer.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Het laatste reisnieuws in je inbox? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief van Paper Travels!

We sturen geen spam. Uitschrijven kan op elk moment. Powered by ConvertKit

Reisagenda 2018

Maart: Blankenberge, Belgie
April : 3 weken roadtrip Oost-USA
Mei : Turkije
Mei : Baden-Wurtemberg
Juni : Nedersaksen
Sept : Newcastle