Antwerpen: B&B Rosier10

Bed & Breakfast Antwerpen Rosier10 | papertravels.nl

Mijn verblijf in Antwerpen was kort maar krachtig en ik vond de B&B Rosier10 waar ik verbleef een van de hoogtepunten. Wat een fijne plek om te verblijven! Ten eerste ligt het letterlijk op een steenworp van het centrum (als je tenminste niet de verkeerde kant op loopt zoals ik… Haha) en er is parkeerplek. Niet voor iedereen overigens dus als je met de auto komt vraag dan even of er plek is. Zo niet dan kun je net buiten het centrum van Antwerpen parkeren op een P&R en, in tegenstelling tot bij ons is dat gewoon gratis. Met het openbaar vervoer ben je vervolgens zo in de stad.

Bed & breakfast Rosier10 | papertravels.nl
Mijn kamer Minuit

Rosier10, de naam zegt het al, ligt op het adres Rosier 10. Ook handig om de weg weer terug te vinden. Haha. Roxanne, de eigenaresse, is een vrolijke en hulpvaardige dame die je allerlei tips kunt geven en de tijd neemt om even met je door de kaart van de stad te ‘lopen’.

Ik sliep in Minuit op de tweede verdieping en heb in tijden niet zo lekker geslapen (maar dat kwam ook gedeeltelijk door lekker even geen katten die rondrennen midden in de nacht!) Heerlijk bed  en ik had er graag nog wat langer in gelegen maar ja, daar was ik niet voor gekomen natuurlijk.

Lekker vers ontbijtje
Lekker vers ontbijtje

Het enige minpuntje was misschien de vloer die enorm kraakte bij mij in de kamer. Ik had daar zelf geen last van. Ik was tenslotte alleen maar geen idee hoe gehorig het is voor de onderburen. Maar goed, dat hoort bij een oud huis zullen we maar zeggen.

Roxanne heeft een speciaal ei menu in de kamer liggen waar je tegen een kleine bijbetaling allerlei eierwensen voor het ontbijt door kunt geven. Ik wilde niet teveel eten want er stonden nog wat tentjes op de planning en met een volle maag beginnen leek me geen goed idee. Dus geen ei voor mij maar een broodje en koffie. Het ontbijt was eenvoudig maar prima geregeld. Verse sapjes, koffie, broodjes, muesli, yoghurt… Voor ieder wat wils in ieder geval.

Bed & Breakfast Rosier10 | papertravels.nl

Een kamer bij Rosier10 is vanaf € 120,=.

Bed & Breakfast Rosier 10
Rosier 10
2000 Antwerpen
België
+32/ (0)489 27 99 99
+32/ (0)3 345 46 36
info@rosier10.be

Ben je ook in Rosier10 geweest? Je kunt jouw rating achterlaten op de review hieronder!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang gratis mijn reisfotografie tips!!

Het laatste reisnieuws in je inbox? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief van Paper Travels en ontvang mijn mini ebook met reisfotografietips gratis!

We sturen geen spam. Uitschrijven kan op elk moment. Powered by ConvertKit

This post is also available in: English (Engels)

Written by
Simone van den Berg

Reizen doet mijn hart sneller kloppen. Al sinds ik me kan herinneren wilde ik de wereld ontdekken en andere culturen ervaren. Sinds onze allereerste verre reis naar Mexico in 1997 ga ik graag buiten de grenzen van Europa, maar ook dichtbij is nog zoveel moois te ontdekken! Reizen combineren met lekker eten is voor mij de ultieme combinatie. Van al mijn reizen heb ik stapels 'logboeken'. Vandaar de naam Paper Travels.

View all articles
Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 comments
Written by Simone van den Berg