Boekreview: Bucketlist reizen door Marloes de Hooge

Boekreview Bucketlist reizen | papertravels.nl

Ik leerde Marloes kennen tijdens die enigszins noodlottige reis naar het mooie Røros inmiddels alweer meer dan twee jaar geleden. Dus toen ik hoorde dat ze een bucketlist boek uit had gebracht moest ik daar natuurlijk het mijne van weten. Inmiddels is het boek alweer een tijdje uit, maar niemand heeft ooit gezegd dat ik snel was toch? 😉

Lekker bladerboek

Voor mij valt dit boek in de categorie; lekker bladeren ter inspiratie. Het staat vol met heerlijke bestemmingen, tips om je vakantie nog net even specialer te maken en plekjes die je op je bestemming echt niet over kan slaan. Zo heb ik de tip voor New York om niet het Empire State Building te gebruiken voor uitzicht foto’s maar Het Rockefeller Center, alvast genoteerd. 😉

Boekreview Bucketlist reizen | papertravels.nl

Hoewel de bestemmingen in het boek voor de doorgewinterde reiziger niet echt verrassend zijn, is het voor iedereen die niet als ‘digital nomad’ door het leven gaat een aanrader voor op je koffietafel. En dat ook nog eens voor een heel schappelijk prijsje. Het boek Bucketlist Reizen door Marloes de Hooge is voor € 20,- verkrijgbaar via bol.com

Het feit dat de bestemmingen niet buitenissig zijn vind ik in dit geval een voordeel. Hoeveel bucketlist boeken zijn er niet met bestemmingen waar een gewone sterveling simpelweg nooit kan komen? Daar hoef je hier niet bang voor te zijn. Welke bestemming ik nu met stip op mijn bucketlist heb toegevoegd? Hawaï!

[wp-review id=”5167″]
Written by
Simone van den Berg

Reizen doet mijn hart sneller kloppen. Al sinds ik me kan herinneren wilde ik de wereld ontdekken en andere culturen ervaren. Sinds onze allereerste verre reis naar Mexico in 1997 ga ik graag buiten de grenzen van Europa, maar ook dichtbij is nog zoveel moois te ontdekken! Reizen combineren met lekker eten is voor mij de ultieme combinatie. Van al mijn reizen heb ik stapels 'logboeken'. Vandaar de naam Paper Travels.

View all articles
Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Written by Simone van den Berg