Boekreview; Guur van Bijzonder Plekje

Marleen leerde ik kennen tijdens een onvolprezen persreis naar mooi Duitsland. Natuurlijk kende ik haar al jaren via haar website Bijzonder Plekje, maar behalve een lunch ergens tijdens een event hadden we elkaar nog niet eerder écht ontmoet.

Guur

Ik kende haar serie al waarin vier verschillende boekjes de vier seizoenen laten zien met allerhande tips voor dat specifieke seizoen. Zo had ik Zwoel al in de kast staan en nu dus Guur. Nu moet je weten dat de herfst echt met stip een van mijn favoriete seizoenen is. Tenminste een echte herfst dan he. Eentje die met recht guur is te noemen en die we tot nu nog niet gehad hebben. Maar ik heb goede hoop dat we nog wat fijn guur weer kunnen verwachten.

Maar denk niet dat je binnen moet gaan zitten als het regent want dan blader je gewoon even naar de 5 tips om te doen als het regent. 🙂

Heerlijke bijzondere plekjes

Zoals je natuurlijk verwacht van Marleen staan er in het boekje ook de nodige bijzondere plekjes. Plekken die met uitstek geweldig zijn om tijdens de herfst eens een paar dagen te verblijven. Maar je vindt er ook lekkere herfstrecepten, de mooiste plekken voor een herfstige boswandeling of de leukste stadsuitjes en nog veel meer.

Kortom een boek dat eigenlijk in dit jaargetijde niet mag ontbreken in je boekenkast of – nog beter – op de salontafel.

De hele serie

De hele serie boeken bestaat uit Koud, Fris, Zwoel en nu dus de laatste in de rij Guur. Alle boeken zijn voor het fijne prijsje van € 15,95 verkrijgbaar bij bol.com. Perfect voor een kadootje of waarom niet de hele serie kado doen?

Written by
Simone van den Berg

Reizen doet mijn hart sneller kloppen. Al sinds ik me kan herinneren wilde ik de wereld ontdekken en andere culturen ervaren. Sinds onze allereerste verre reis naar Mexico in 1997 ga ik graag buiten de grenzen van Europa, maar ook dichtbij is nog zoveel moois te ontdekken! Reizen combineren met lekker eten is voor mij de ultieme combinatie. Van al mijn reizen heb ik stapels 'logboeken'. Vandaar de naam Paper Travels.

View all articles
Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Written by Simone van den Berg