Home » Reizen algemeen » Algemeen » Brainfart: Happy birthday!

Brainfart: Happy birthday!

door Simone van den Berg

Ja ja ik ben weer een jaartje ouder geworden vandaag. Niet perse een jaartje wijzer eigenlijk, maar ik heb wel besloten dat 2020 mijn jaar gaat worden. Gewoon omdat het kan. Ik vond 2019 best een stom jaar. Om meerdere redenen maar de belangrijkste was toch wel dat ik niet zo lekker in mijn vel zat. Ik twijfelde over alles. Wist niet meer zo goed wat ik nou met mijn werk wilde doen en of ik nou iets anders moest gaan doen of niet. En dat zorgde ervoor dat ik vervolgens niks deed. Nou ja behalve heel veel werken. In mijn hoofd zijn dingen vaak zwart wit. Dus of je bent foodfotograaf of je bent iets anders. Maar in de realiteit is dat natuurlijk niet zo.

Foodfotograaf, foodblogger, reisblogger, receptontwikkelaar enne…

All of the above… En ik vergeet vast nog wel een paar “taken”. Ergens halverwege december van vorig jaar besloot ik om nou gewoon maar eens te stoppen met me druk maken over een labeltje. En het wat meer organisch te laten plaatsvinden al heb ik dan wel weer een beetje moeite om te bedenken hoe ik dat dan doe. Gewoon maar op me af laten komen en maar kijken waar het schip strandt? Dat zit ook niet helemaal in mijn aard, dus het is wel nog work in progress.

Mijn nieuwe missie is om dingen iets beter in te plannen. Dat klinkt misschien tegenstrijdig maar wat er vorig jaar gebeurde is dat ik sommige dingen wel in plande (fotoshoots) maar dan geen ruimte in mijn agenda vrij hield voor andere dingen zoals bijvoorbeeld het ontwikkelen van recepten. En dat tussen de bedrijven door doen werkt niet heel erg goed, kan ik je zeggen. Maar als je agenda ineens helemaal vol blijkt te staan dan is dat wel de enige oplossing. Met al gevolg dat mijn januari maand echt bomvol zat. En ik geen tijd had voor nieuwe plannen.

Meer reizen

Een van mijn doelen voor 2020 is om meer te reizen. Ik vond 2019 een mager reisjaar dus daar ga ik verandering in brengen. Bewust ruimte inplannen dus voor leuke trips. Waarheen weet ik nog niet; dat zie ik dan wel weer maar als die gaatjes in de agenda er maar zijn dan komen de plannen vanzelf. Of zoiets.

Solo

Wat ik ook ga doen binnenkort is eens geheel alleen op reis. Nu ga ik wel vaker ‘alleen’ weg maar dan is het vaak ergens naar toe waar ik dan iemand ontmoet of je reist met iemand anders samen. Dus ‘alleen’ is in dat opzicht zeker niet alleen. Ik ben nog nooit echt helemaal alleen – zonder vooropgestelde agenda – op reis geweest. Lijkt me wel eens tijd. Ik ben nog druk aan het bedenken wat daarvoor een leuke bestemming zou zijn. Op dit moment lijkt Tel Aviv me wel een goede bestemming maar als iemand nog een briljant ander idee heeft hoor ik het graag!

In ieder geval…. Happy birthday to me (en alle mensen die ook toevallig vandaag jarig zijn!) O en op Simone’s Kitchen heb ik dan weer een lekker recept voor een wortel-appelcake!

Delen is fijn!

Dit vind je misschien ook leuk

2 comments

Avatar
Nicky februari 10, 2020 - 3:55 am

Doen wat goed voelt <3 Gefeliciteerd Simone!

Antwoord
Simone van den Berg
Simone van den Berg februari 10, 2020 - 6:52 am

Dankjewel mop!

Antwoord

Laat een comment achter

* Door dit formulier te gebruiken ga je akkoord met het opslaan en inzien van de data die je ingeeft door deze website

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.