Conceptstore: Make My Day – Nijmegen

Make my Day Nijmegen | papertravels.nl

Ik ben gek op concept stores. Niet omdat ik er veel koop. Eigenlijk koop ik zelden iets in een concept store, maar gewoon omdat ze vaak zo fijn zijn ingericht, vol staan met leuke curiosa en hebbedingetjes en heerlijk om in rond te browsen. Ik ben dan weer wat minder gecharmeerd van de gemiddelde prijzen in een concept store, maar ik wilde deze toch met jullie delen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet eens naar de prijzen heb gekeken hier, dus misschien valt het wel heel erg mee. Who knows…

Conceptstore Make my day Nijmegen | papertravels.nl

Ik vraag me ook altijd af wie er koopt in een conceptstore. Ten eerste is het er zelden druk dus weinig bezoekers betekent dan volgens mij ook weinig inkomsten? Ik weet wel dat verkopen van spullen niet het enige is wat telt in een dergelijke winkel, maar laten we wel wezen; als je op een locatie zit en daar huur betaald moet dat toch op gegeven moment weer terug verdiend worden? Of begrijp ik er echt helemaal niks van?

Makemyday2

Misschien dat iemand me eens kan uitleggen hoe het werkt? Hoe dan ook ‘Make My Day’ is zo’n conceptstore in Nijmegen en een hele fijne. Zoals je misschien kunt zien aan de foto’s is er in elke hoek wel iets te zien en te beleven. De uitstraling van de winkel is geweldig. En ik denk dat ze het hier uitermate slim hebben aangepakt. Je kunt namelijk niet alleen rondneuzen en je laten verleiden om wat leuks of aparts te kopen, je kunt er ook naar de kapper of genieten van een heerlijke kop koffie met lekkers. In die zin is dit een conceptstore plus lijkt me dan. De moeite waard dus om een bezoekje te brengen om wat te kopen, je haar te laten doen of de inwendige mens te verzorgen.

makemyday4

Make my Day is gelegen aan:

Stikke Hezelstraat 65-67
Nijmegen
Written by
Simone van den Berg

Reizen doet mijn hart sneller kloppen. Al sinds ik me kan herinneren wilde ik de wereld ontdekken en andere culturen ervaren. Sinds onze allereerste verre reis naar Mexico in 1997 ga ik graag buiten de grenzen van Europa, maar ook dichtbij is nog zoveel moois te ontdekken! Reizen combineren met lekker eten is voor mij de ultieme combinatie. Van al mijn reizen heb ik stapels 'logboeken'. Vandaar de naam Paper Travels.

View all articles
Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

10 comments
Written by Simone van den Berg