De vismarkt in Senegal in beeld

Vismarkt Senegal | papertravels.nl

Vis en nog eens vis

Een van de hoogtepunten van Senegal vond ik de vismarkt in Mbour. (en natuurlijk de giraffen!) Complete chaos maar eigenlijk ook wel weer met een vreemd soort geordendheid. Kleurrijk was het in ieder geval! Ga je naar de markt in Mbour hou er dan rekening mee dat mensen het echt niet fijn vinden om op de foto te gaan. Met een enkele uitzondering daargelaten. Dus zorg dat je toestemming vraagt of overzichtsbeelden schiet want de kans dat je een boze Senegalees achter je aan krijgt is best groot.

Vismarkt Senegal | papertravels.nl

Ik blijf dat overigens wel een van de lastigste dingen vinden hoor. Je wilt kleurige plaatjes schieten maar je wilt mensen ook niet voor het hoofd stoten. Hoe dan ook: het is alsnog gelukt om de nodige foto’s te maken van de vismarkt.

Markt

En ook al hou je niet van fotograferen, dan nog is het een aanrader, want hoe leuk is het om de locals handel te zien drijven. En let op want als toerist loop je al snel in de weg! Een overzicht in foto’s!

Vismarkt Mbour | papertravels.nl

Vismarkt Mbour | papertravels.nl
Als je mij op de foto zet, dan zet ik jou op de foto!
Vismarkt Mbour | papertravels.nl
Georganiseerde chaos

Wij verbleven tijdens ons bezoek aan Senegal in het prachtige Royal Horizons baobab! Meer over het hotel vind je hier

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang gratis mijn reisfotografie tips!!

Het laatste reisnieuws in je inbox? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief van Paper Travels en ontvang mijn mini ebook met reisfotografietips gratis!

We sturen geen spam. Uitschrijven kan op elk moment. Powered by ConvertKit

This post is also available in: English (Engels)

Written by
Simone van den Berg

Reizen doet mijn hart sneller kloppen. Al sinds ik me kan herinneren wilde ik de wereld ontdekken en andere culturen ervaren. Sinds onze allereerste verre reis naar Mexico in 1997 ga ik graag buiten de grenzen van Europa, maar ook dichtbij is nog zoveel moois te ontdekken! Reizen combineren met lekker eten is voor mij de ultieme combinatie. Van al mijn reizen heb ik stapels 'logboeken'. Vandaar de naam Paper Travels.

View all articles
Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 comments
Written by Simone van den Berg