Eten: Agua del Mar, Oostende – Belgium

Agua del Mar, Oostende | papertravels.nl

Tijdens ons tripje naar Oostende vorig jaar, was ik ten eerste natuurlijk al verrast door de veelzijdigheid van een stad waar ik voorheen nog niet eerder naar had omgekeken. Maar ik was misschien nog wel het meest verrast door al de culinaire heerlijkheden die Oostende te bieden had.

Agua del Mar was niet het enige restaurant waar we hebben gegeten, maar het is wel degene die het meeste indruk op ons gemaakt heeft. Dat had niet alleen te maken met het eten maar zeker ook met het personeel. Voor mij is een beetje leuke en vlotte bediening echt een heel groot pluspunt. Laat ik het zo zeggen; als een restaurant geweldig eten heeft maar vreselijk onbeschofte bediening, dan zal ik er niet snel terug gaan. Als een restaurant lekker eten heeft en geweldige bediening, dan ben ik eerder geneigd om daar naar terug te keren. Dan misschien iets minder geweldig eten, maar als de bediening goed is… dan ben ik al snel om.

Lunch bij Agua del Mar, Oostende | papertravels.nl
Voorgerecht asperges met krokant spek… Lekker!

Wat is voor jou het belangrijkste? Eten of de service?

Uiteindelijk wil je natuurlijk dat beiden goed zijn en dan zit je bij Agua del Mar zeker goed. Bonuspunt is bovendien dat het aan het strand is gelegen dus echt lekker om lang met een drankje na te genieten en ondertussen de bedrijvigheid op het strand gade te slaan. Mits het goed weer is natuurlijk.

Terras Agua del Mar Oostende | papertravels.nl
Genieten van het uitzicht

Wij hadden mazzel. Tijdens ons weekendje Oostende was het lekker weer en aangezien het in april was had het ook makkelijk kunnen gieten van de regen. Maar het was perfect voor een etentje op het terras.

Hoofdgerechtagua

Al met al zeker een aanrader als je in Oostende bent. Zorg wel dat je een reservering maakt want zeker tijdens mooi weer is het terras vol voor je er erg in hebt.

Agua del Mar

Kursaal – Westhelling 12, 8400 Oostende

20140629-MH2A4196

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang gratis mijn reisfotografie tips!!

Het laatste reisnieuws in je inbox? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief van Paper Travels en ontvang mijn mini ebook met reisfotografietips gratis!

We sturen geen spam. Uitschrijven kan op elk moment. Powered by ConvertKit
Written by
Simone van den Berg

Reizen doet mijn hart sneller kloppen. Al sinds ik me kan herinneren wilde ik de wereld ontdekken en andere culturen ervaren. Sinds onze allereerste verre reis naar Mexico in 1997 ga ik graag buiten de grenzen van Europa, maar ook dichtbij is nog zoveel moois te ontdekken! Reizen combineren met lekker eten is voor mij de ultieme combinatie. Van al mijn reizen heb ik stapels 'logboeken'. Vandaar de naam Paper Travels.

View all articles
Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 comments
Written by Simone van den Berg