Home » Reizen algemeen » En heen en weer en op en neer….

En heen en weer en op en neer….

door Simone van den Berg

Er was eens…. iemand die slecht was in het maken van keuzes…. Heel slecht mag ik wel zeggen ook. Want Paper Travels is back to life… Ik ga het ook maar niet van de daken schreeuwen want ik denk maar zo dat iedereen de weg kwijt is. Inclusief ik zelf soms. Want de content die je nu weer hier terug vindt heeft waarschijnlijk al eens (of misschien wel meerdere keren) op andere locaties gestaan.

Wel Paper Travels of geen Paper Travels?

Zo besloot ik ooit te beginnen met een apart reisblog. Paper Travels dus. Je kijkt er nu naar. Maar bedacht na een jaartje of zo dat ik misschien toch alles ging integreren in Simone’s Kitchen. Dus verschoof ik weer van alles maakte redirects aan enzovoort. Om vervolgens na weer een jaar of zo te bedenken dat ik toch liever een apart reisblog wilde hebben. Dus werd Paper Travels weer in het leven geroepen.

En dat deed ik zo drie keer denk ik. Ik heb het niet echt bijgehouden en de laatste actie was dat ik alles verwijderde van Paper Travels. Maar he, wacht daar is ie toch weer! Tja, kijk…. (hier komt dan weer het excuus verhaal) ik hou van reizen. En ik hou van reisverhalen vertellen. Maar het probleem is dat reizen op Simone’s Kitchen niet zo goed wordt gelezen. Snap ik ook wel. Mensen komen daar om recepten te vinden. Niet voor de beste tips om te slapen op Curacao bijvoorbeeld. Met als gevolg dat ik wel schrijf maar dat het niet gelezen wordt.

Vervolgens bedacht ik dat ik dan een Engelstalige Paper Travels ging opstarten (Papertravels.com) waar dan alle reisposts ook in het Engels zouden komen. Uhhuh…. Maar stiekem schrijf ik dan toch liever in het Nederlands en bovendien kwam ik erachter dat de Engelse site vooral wordt gelezen door Nederlanders… Kun je het nog volgen?

Dus toch maar….

In het kader van spijkers met koppen slaan heb ik dus besloten – voor de zoveelste keer – dat ik verder ga op Paper Travels. De site heeft sowieso een warm plekje in mijn hart en we zien wel hoe het allemaal loopt. Dezelfde content blijft voorlopig ook op Simone’s Kitchen staan maar verwijst wel door naar Paper Travels. Op het moment is er nog werk aan de winkel hier, dus ik ga er even mee verder. Maar wilde het toch even gemeld hebben.

Dus technisch is de site nu een paar dagen oud en zo moet je het gewoon ook maar zien!

Delen is fijn!

Dit vind je misschien ook leuk

2 comments

Avatar
Robert januari 24, 2020 - 4:54 pm

Hahaha, welcome back! Ik vond het echt jammer toen je er voor de tweeënveertigste keer mee stopte, want met niet zo’n bezoeker van jouw virtuele keuken. Ik heb de afgelopen 12 maanden toch nog best een aantal keer gekeken of er niet tóch een wederopstanding had plaatsgevonden. Bij deze … 🙂

Antwoord
Simone van den Berg
Simone van den Berg januari 24, 2020 - 9:48 pm

Hahaha… Ja erg he… Gelukkig is het nog geen 42 keer, maar de schoonheidsprijs verdient het zeker niet… Ach ja… dit keer blijf ik hoor. Al heb ik dat vast ook vaker gezegd… 🙂

Antwoord

Laat een comment achter

* Door dit formulier te gebruiken ga je akkoord met het opslaan en inzien van de data die je ingeeft door deze website

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.