Fietsen op Bali

Fietsen op het prachtige Bali
Hoe mooi is dit?

Genieten op Bali

Ik had volgens mij al ergens een keer vermeld dat ik niet meteen gillend enthousiast was van ons allereerste bezoek aan Bali in 2009 (geloof dat het 2009 was) We hadden een tocht gemaakt over de Sunda eilanden en dat zijn geen hele populaire eilanden op toeristisch gebied. Dus het was er arm en rustig. Onze laatste dagen tijdens die reis waren op Bali. Bedoeld om te relaxen en nog even te genieten van strand en dat soort dingen voor het weer huiswaarts was.

Nieuwe kansen

Maar de recente reis die ik mocht maken naar Bali gaf me ineens een heel ander beeld van dit eiland. Ja het is toeristisch, dat klopt nog steeds, maar het is een heerlijk eiland en zo mooi! Gek dat me dat die eerste keer niet zo was opgevallen of misschien ben ik het vergeten. Who knows…

Reden van de verandering was de fietstocht die we maakten en waar we door dorpjes, rijstvelden en nog meer fietsen. Ik moet wel eerlijk bekennen dat ik het op sommige punten best een beetje eng vond. Ik ben een wimpie wat dat betreft dus ja… maar goed, het was wel echt heel leuk en absoluut de moeite waard als je richting Bali gaat.

Video

We waren in Indonesie op uitnodiging van Wonderful Indonesia en de film die tijdens de fietstocht werd gemaakt kun je hierboven bewonderen… 😉

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang gratis mijn reisfotografie tips!!

Het laatste reisnieuws in je inbox? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief van Paper Travels en ontvang mijn mini ebook met reisfotografietips gratis!

We sturen geen spam. Uitschrijven kan op elk moment. Powered by ConvertKit

This post is also available in: English (Engels)

Written by
Simone van den Berg

Reizen doet mijn hart sneller kloppen. Al sinds ik me kan herinneren wilde ik de wereld ontdekken en andere culturen ervaren. Sinds onze allereerste verre reis naar Mexico in 1997 ga ik graag buiten de grenzen van Europa, maar ook dichtbij is nog zoveel moois te ontdekken! Reizen combineren met lekker eten is voor mij de ultieme combinatie. Van al mijn reizen heb ik stapels 'logboeken'. Vandaar de naam Paper Travels.

View all articles
Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Written by Simone van den Berg