Foto van de week – school in Vietnam

School in Vietnam | papertravels.nl

Op onze reis door Vietnam kwamen we op gegeven moment door een minuscuul vissers dorpje waar het enige geluid uit een klas kwam. Het was een warm en broeierige dag en we werden als het ware door het geluid aangetrokken naar het schooltje.
Na enig overleg met de leraar mochten we een kijkje in de klas nemen en dit jongetje kon het allemaal niet boeien. Hij was zo gebiologeerd door zijn leeswerk dat ik me afvraag of hij de vreemdelingen überhaupt heeft opgemerkt!

Written by
Simone van den Berg

Reizen doet mijn hart sneller kloppen. Al sinds ik me kan herinneren wilde ik de wereld ontdekken en andere culturen ervaren. Sinds onze allereerste verre reis naar Mexico in 1997 ga ik graag buiten de grenzen van Europa, maar ook dichtbij is nog zoveel moois te ontdekken! Reizen combineren met lekker eten is voor mij de ultieme combinatie. Van al mijn reizen heb ik stapels 'logboeken'. Vandaar de naam Paper Travels.

View all articles
Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Written by Simone van den Berg