Foto: Voormalige gevangenis Blokhuispoort Leeuwarden

Prison Blokhuispoort Leeuwarden | papertravels.com

De voormalige gevangenis in Leeuwarden, blokhuispoort, is nu het thuis van diverse creatieve bedrijven wat het een toffe plek maakt om te bezoeken. Het heeft een cafe en is tevens het hoofdkwartier van culturele hoofdstad Europa 2018.

Foto genomen met mijn Iphone en geedit in Afterlight.

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang gratis mijn reisfotografie tips!!

Het laatste reisnieuws in je inbox? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief van Paper Travels en ontvang mijn mini ebook met reisfotografietips gratis!

We sturen geen spam. Uitschrijven kan op elk moment. Powered by ConvertKit
Written by
Simone van den Berg

Reizen doet mijn hart sneller kloppen. Al sinds ik me kan herinneren wilde ik de wereld ontdekken en andere culturen ervaren. Sinds onze allereerste verre reis naar Mexico in 1997 ga ik graag buiten de grenzen van Europa, maar ook dichtbij is nog zoveel moois te ontdekken! Reizen combineren met lekker eten is voor mij de ultieme combinatie. Van al mijn reizen heb ik stapels 'logboeken'. Vandaar de naam Paper Travels.

View all articles
Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Written by Simone van den Berg