Gestalten en supermarkt concept store – Winkelen in Bikini Berlijn mall

Gestalten store
Gestalten store

Ik moet om te beginnen even eerlijk zijn hier; ik weet nagenoeg helemaal drie keer niks als het aankomt op design en als ik een winkel binnenloop dan ga ik meestal rechtstreeks door naar iets dat met eten te maken heeft of iets dat met boeken te maken heeft en – ok ik geef het toe – iets dat met notitieboekjes te maken heeft.

Maar ik kan nog steeds wel waardering opbrengen voor een hele toffe winkel (Gestalten) zoals die welke we tegenkwamen in Bikini Berlin mall welke iets had voor iedereen. Van boeken, tot beauty to toffe design dingen… Ik vond dit echt een mooie winkel en kun je raden wat ik er heb gekocht?

Ja hoor… een boek! Een boek over food ondernemers dus ik ben uiteindelijk tot weer in die food corner beland… Ik weet het. Ik ben onverbeterlijk.

20140919-MH2A9880 20140919-MH2A9886 20140919-MH2A9885

Een stukje verder op de 2e verdieping van de Bikini maal was een supermarket concept store wat opnieuw een hele coole design plek is. We hadden relatief weinig tijd aangezien onze trein zou vertrekken naar Amsterdam, daarmee meteen ons Berlijn reisje tot zijn eind brengend. Maar ik kan je wel vertellen dat ik Berlijn geweldig vond en dat ik zeker binnenkort terugkom met Tom om meer te ontdekken en te zien!

20140919-MH2A9894 20140919-MH2A9895 20140919-MH2A9889 20140919-MH2A9887

En voor nu: De Bikini Mall is de moeite waard en vergeet dan vooral de twee winkels niet die ik net noemde.. O en neem wat geld mee! 🙂

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang gratis mijn reisfotografie tips!!

Het laatste reisnieuws in je inbox? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief van Paper Travels en ontvang mijn mini ebook met reisfotografietips gratis!

We sturen geen spam. Uitschrijven kan op elk moment. Powered by ConvertKit
Written by
Simone van den Berg

Reizen doet mijn hart sneller kloppen. Al sinds ik me kan herinneren wilde ik de wereld ontdekken en andere culturen ervaren. Sinds onze allereerste verre reis naar Mexico in 1997 ga ik graag buiten de grenzen van Europa, maar ook dichtbij is nog zoveel moois te ontdekken! Reizen combineren met lekker eten is voor mij de ultieme combinatie. Van al mijn reizen heb ik stapels 'logboeken'. Vandaar de naam Paper Travels.

View all articles
Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Written by Simone van den Berg