Griekenland : Thassos in foto’s

Thassos | papertravels.nl

Mijn hele kast heb ik overhoop gehaald maar mijn notitieboek van Thassos heb ik niet meer kunnen vinden. Gezien het feit dat zelfs de kleinste reisjes een eigen schrift hebben hier in dit huishouden, gok ik dat ie ergens ver is weggestopt. Hoe dan ook; de foto’s spreken vast voor zich. Onze allereerste reis samen was naar Griekenland, naar Samos om precies te zijn, en sinds die tijd blijft Griekenland toch een grote favoriet. We gaan er minder heen als vroeger, want – zo is de redenatie – we kunnen beter ver weg gaan “nu het nog kan” dus Griekenland is alweer een tijdje geleden. Maar als ik dan de foto’s weer terugkijk dan krijg ik toch wel een beetje heimwee en zin om weer eens een weekje te boeken naar een van de eilanden. We hebben ze nog lang niet allemaal gezien!

Thassos was een leuk eiland. Niet zo groot maar voor een weekje helemaal prima. Wij huren nagenoeg altijd een jeepje, aangezien de wegen vaak slecht zijn en je de binnenlanden veel makkelijker bereikt met een beetje robuuste auto. Een aanrader om dat te doen dus!

Thassos Griekenland Meeuw in vlucht | papertravels.nl Thassos Griekenland | papertravels.nl Binnenlanden van Thassos | papertravels.nl

Thassos Griekenland. Griekse vlag | papertravels.nl Thassos Griekenland. Griekse vissersboot | papertravels.nl Thassos Griekenland | papertravels.nl Terras in de zon op Thassos, Griekenland | papertravels.nl Met een jeep het eiland over | papertravels.nl Inktvis te drogen. Thassos Griekenland | papertravels.nl

Written by
Simone van den Berg

Reizen doet mijn hart sneller kloppen. Al sinds ik me kan herinneren wilde ik de wereld ontdekken en andere culturen ervaren. Sinds onze allereerste verre reis naar Mexico in 1997 ga ik graag buiten de grenzen van Europa, maar ook dichtbij is nog zoveel moois te ontdekken! Reizen combineren met lekker eten is voor mij de ultieme combinatie. Van al mijn reizen heb ik stapels 'logboeken'. Vandaar de naam Paper Travels.

View all articles
Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 comments
Written by Simone van den Berg