Groeten uit Jordanië 

Goedenmorgen vanuit warm Jordanie!

Gisteren zijn we tegen de avond aangekomen hier. Naar ons hotel gereden in Amman (Landmark hotel), spullen gedumpt, even opgefrist en hop onderweg naar ons diner in Sufra restaurant. Als dat een voorbode is van het eten dat we nog gaan krijgen deze trip dan mogen we absoluut niet klagen. Erg lekker, maar ook wel weer erg veel! We hadden een jarige dus er was zelfs een enorme taart geregeld.

 

Sufra restaurant | papertravels.nlStraks vertrekken we richting Feynan lodge waar we vannacht verblijven aan de rand van de woestijn. Ben echt reuze benieuwd! Ik denk dat we zo ook de hitte gaan ervaren want omdat we laat aankwamen hebben we daar nog niet meteen heel veel van meegekregen. Ja het is warm, maar nog niet verstikkend heet. Qua kleding ben ik weer te conservatief geweest want ze zijn hier eigenlijk redelijk relaxed wat ontblote lichaamsdelen betreft. De dames hier lopen zelf ook in mouwloze shirtjes enzo. Had ik ze nu maar wel meegenomen… Tja, zo gaat dat. Nou ja, overleven we ook wel weer denk ik dan. Hier vast even wat iphone fotootjes van gisterenavond en meer volgt ter zijner tijd! 
   

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang gratis mijn reisfotografie tips!!

Het laatste reisnieuws in je inbox? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief van Paper Travels en ontvang mijn mini ebook met reisfotografietips gratis!

We sturen geen spam. Uitschrijven kan op elk moment. Powered by ConvertKit
Written by
Simone van den Berg

Reizen doet mijn hart sneller kloppen. Al sinds ik me kan herinneren wilde ik de wereld ontdekken en andere culturen ervaren. Sinds onze allereerste verre reis naar Mexico in 1997 ga ik graag buiten de grenzen van Europa, maar ook dichtbij is nog zoveel moois te ontdekken! Reizen combineren met lekker eten is voor mij de ultieme combinatie. Van al mijn reizen heb ik stapels 'logboeken'. Vandaar de naam Paper Travels.

View all articles
Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

11 comments
Written by Simone van den Berg