Helsinki in ten pictures

Sometimes you don’t need a lot of words to show a city or a destination. Which is why I have a new series: a destination in ten pictures. Starting with Helsinki. I was there in june of 2014. And the city stole my heart. So much so that I am actually planning of going back maybe this year. But there is more I would like to do so not sure if it is gonna happen. For now, I give you Helsinki in ten pictures!

Helsinki in tien foto's | papertravels.nl

Written by
Simone van den Berg

Reizen doet mijn hart sneller kloppen. Al sinds ik me kan herinneren wilde ik de wereld ontdekken en andere culturen ervaren. Sinds onze allereerste verre reis naar Mexico in 1997 ga ik graag buiten de grenzen van Europa, maar ook dichtbij is nog zoveel moois te ontdekken! Reizen combineren met lekker eten is voor mij de ultieme combinatie. Van al mijn reizen heb ik stapels 'logboeken'. Vandaar de naam Paper Travels.

View all articles
Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Written by Simone van den Berg