Helsinki in tien foto’s

Soms heb je niet heel veel woorden nodig om een stad of land te laten zien. Vandaar mijn nieuwe serie: een bestemming in tien foto’s. Te beginnen met Helsinki. Ik was in Helsinki in juni 2014. En de stad heeft mijn hart wel een klein beetje gestolen. Sterker nog; ik wil er eigenlijk dit jaar het liefst nog een keer naar terug. Maar goed, ik wil wel meer he!

Helsinki is hip, modern en er is genoeg te beleven. Voor de lekkerste restaurantjes check je het beste deze post even.

Helsinki in tien foto's | papertravels.nl

Wil je meer van Finland zien dan alleen het mooie Helsinki? Check dan de post van Nathalie over Finland met veel eye-candy!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang gratis mijn reisfotografie tips!!

Het laatste reisnieuws in je inbox? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief van Paper Travels en ontvang mijn mini ebook met reisfotografietips gratis!

We sturen geen spam. Uitschrijven kan op elk moment. Powered by ConvertKit

This post is also available in: English (Engels)

Written by
Simone van den Berg

Reizen doet mijn hart sneller kloppen. Al sinds ik me kan herinneren wilde ik de wereld ontdekken en andere culturen ervaren. Sinds onze allereerste verre reis naar Mexico in 1997 ga ik graag buiten de grenzen van Europa, maar ook dichtbij is nog zoveel moois te ontdekken! Reizen combineren met lekker eten is voor mij de ultieme combinatie. Van al mijn reizen heb ik stapels 'logboeken'. Vandaar de naam Paper Travels.

View all articles
Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 comments
Written by Simone van den Berg