Home » Blog » Helsinki in tien foto’s
Finland Helsinki

Helsinki in tien foto’s

Soms heb je niet heel veel woorden nodig om een stad of land te laten zien. Vandaar mijn nieuwe serie: een bestemming in tien foto’s. Te beginnen met Helsinki. Ik was in Helsinki in juni 2014. En de stad heeft mijn hart wel een klein beetje gestolen. Sterker nog; ik wil er eigenlijk dit jaar het liefst nog een keer naar terug. Maar goed, ik wil wel meer he!

Helsinki is hip, modern en er is genoeg te beleven. Voor de lekkerste restaurantjes check je het beste deze post even.

Helsinki in tien foto's | papertravels.nl

Wil je meer van Finland zien dan alleen het mooie Helsinki? Check dan de post van Nathalie over Finland met veel eye-candy!

This post is also available in: English (Engels)

Over de auteur

Simone van den Berg

Simone van den Berg

Al van jongs af aan was ik geinteresseerd in reizen maar mijn moeder werd al wagenziek als er een auto langs kwam rijden dus erg ver zijn we nooit gegaan. In 1997 gingen Tom en ik voor het eerst op een verre reis naar Mexico en sinds die tijd zijn we hooked.. Al jaren houd ik dat allemaal bij in notitie boekjes... Vandaar Paper Travels

4 Comments

Click here to post a comment

Welkom bij Paper Travels

Hoi! Mijn naam is Simone. Reisverslaafd, fotografie-nerd en foodie.
Op Paper Travels vind je reisverhalen, reistips, fotografietips en de lekkerste restaurantjes en beste hotels.
Lekker eten loopt altijd als een rode draad door onze reizen, want tenslotte maakt dat een reis nog net even specialer.

ConvertKit Form

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Het laatste reisnieuws in je inbox? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief van Paper Travels!

We sturen geen spam. Uitschrijven kan op elk moment. Powered by ConvertKit

Reisagenda 2018

Maart: Blankenberge, Belgie
April : 3 weken roadtrip Oost-USA
Mei : Turkije
Mei : Baden-Wurtemberg
Juni : Nedersaksen
Sept : Newcastle