Het ultieme genieten – Fairmont hotel, Sanur, Bali

Fairmont hotel Bali | papertravels.nl

Fairmont hotel

Ok, ik moet wel meteen toegeven dat dit een hotel is dat niet iedereen zich kan veroorloven. Sterker nog, ik weet wel zeker dat het voor veel mensen boven budget is. Maar ik wilde het toch heel graag vermelden. Waarom? Omdat het een geweldige plek is natuurlijk! En stel dat je in Bali bent en even lekker jezelf wil verwennen… dan is een paar nachten in dit resort alles wat je nodig hebt om weer helemaal zen te worden.

Foto: Fairmont Hotel

Vanaf het moment dat je binnenkomt bij de receptie, de tocht (want een groot resort) naar je kamer tot de kamer zelf is het ultieme gevoel van luxe en genieten. De materialen die gebruikt zijn, de inrichting… alles is geweldig. Ik kan niet anders zeggen. Aan alles is gedacht in dit hotel, maar daar betaal je dan ook wel naar. Er zijn plenty andere plekken op Bali waar je heerlijk kunt genieten maar toch vind ik dit wel echt een aanrader. Het ligt aan het strand maar je kunt ook naar het zwembad als je een hekel hebt aan zand in je zwembroek 🙂

Fairmonth hotel | papertravels.nl

 

Het ontbijtbuffet in de ochtend is ook heerlijk en uitgebreid en ondanks dat het een groot hotel was en alles vol zat toen wij er waren heb je geen enkel moment het idee dat je in zo’n massa plek bent. Het is uitgestrekt en op diverse plekken zijn zitjes en private pools gemaakt waar je je kunt terugtrekken. De service is geweldig en nou ja, het is een heerlijke plek, maar dat had ik al gezegd.

Infinity pool. Foto Fairmont hotel

 

Sowieso heeft Bali een beetje mijn hart gestolen, ondanks dat ik van tevoren dacht dat het vooral een toeristische plek was. Dat is ook wel zo, maar toch… Bali heeft meer dan dat. Maar daarover later meer.

Fairmont Hotel

Private pools

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang gratis mijn reisfotografie tips!!

Het laatste reisnieuws in je inbox? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief van Paper Travels en ontvang mijn mini ebook met reisfotografietips gratis!

We sturen geen spam. Uitschrijven kan op elk moment. Powered by ConvertKit
Written by
Simone van den Berg

Reizen doet mijn hart sneller kloppen. Al sinds ik me kan herinneren wilde ik de wereld ontdekken en andere culturen ervaren. Sinds onze allereerste verre reis naar Mexico in 1997 ga ik graag buiten de grenzen van Europa, maar ook dichtbij is nog zoveel moois te ontdekken! Reizen combineren met lekker eten is voor mij de ultieme combinatie. Van al mijn reizen heb ik stapels 'logboeken'. Vandaar de naam Paper Travels.

View all articles
Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Written by Simone van den Berg