Hotel Bikini Berlin – De leukste plek om te slapen

Berlin3

Ik heb zo onderhand aardig wat hotels van binnen mogen bewonderen en soms is het een heel luxe gebeuren, soms een hele toffe plek en soms is het gewoon comfortabel maar niks speciaals. (of het is afgrijselijk… die optie hebben we ook nog)

Hotel Bikini is een heel nieuw niveau van uniek. Het is apart, het is leuk, het is weird en ja ook nog wonderful. Ik vond het er echt geweldig! Het is zo anders dat het meteen ook moeilijk is om te beschrijven dus ik hoop dat de foto’s je een beetje een indruk geven. Als je van plan bent om een tripje naar Berlijn te maken dan is het absoluut de moeite waard om Bikini Berlijn eens na te kijken. Het is recht tegenover de Gedachtnis Kirche en in het midden van de buurt die hot en happening is in Berlijn. Niet het gebied met de leuke kleine winkeltjes, het zijn voornamelijk de grotere hotelketens die je hier vind, maar alsnog zit je zo ergens anders. En vergeet ook niet om een bezoek te brengen aan de Bikini Shopping mall, recht naast het hotel.

Hotel bikini berlin | papertravels.com

De kamers zijn comfortabel en hoewel ik maar een van de kamers heb gezien gok ik maar zo dat elke kamer weer andere details heeft en handgeschilderde kunst op de muur. Onze kamer, de Jungle Room, keek uit op de Berlijn Zoo en ja we konden de Orang Oetans vanuit onze kamer zien. Aangezien we op de 8e verdieping sliepen waren de apen wel heel klein maar met een beetje fantasie waan je je toch een beetje Jane (of tarzan). Echt een heel gaaf hotel en de moeite waard om eens te bekijken. Niet goedkoop overigens.

Neni restaurant | papertravels.com

Bikini hotel Berlin | papertravels.com

Bikini hotels Berlin | papertravels.com

Hotel bikini berlin | papertravels.com

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang gratis mijn reisfotografie tips!!

Het laatste reisnieuws in je inbox? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief van Paper Travels en ontvang mijn mini ebook met reisfotografietips gratis!

We sturen geen spam. Uitschrijven kan op elk moment. Powered by ConvertKit
Written by
Simone van den Berg

Reizen doet mijn hart sneller kloppen. Al sinds ik me kan herinneren wilde ik de wereld ontdekken en andere culturen ervaren. Sinds onze allereerste verre reis naar Mexico in 1997 ga ik graag buiten de grenzen van Europa, maar ook dichtbij is nog zoveel moois te ontdekken! Reizen combineren met lekker eten is voor mij de ultieme combinatie. Van al mijn reizen heb ik stapels 'logboeken'. Vandaar de naam Paper Travels.

View all articles
Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 comments
  • I went to a party at Hotel Bikini in March and it looks like an AMAZING place to stay!
    My friend, a guest there, showed me his room and said that, as his room was overlooking the Zoo below, you could see and hear the animals noises throughout the day.

    Hope you had a cheeky drink in the bar upstairs – seems to have a great vibe (and view!) but it was packed so I didn’t spent too long there.

    I NEED to get back to Berlin to stay here!

    • O yes you can definitely hear the animals! We were quite high (8th floor) so the sound was a little muffled but still totally cool to hear the lions roar in the morning and the monkeys scream. Definitely go back for another visit!

Written by Simone van den Berg