Hotel Indigo – Newcastle

Hotel Indigo Newcastle | papertravels.nl

Newcastle

Het is alweer veel te lang geleden dat ik er was maar Newcastle blijft wel een favoriet voor een korte trip ‘overzee’. Je bent letterlijk in een paar uur in Engeland en in Newcastle. Wij verbleven daar in Hotel Indigo. Perfect gelegen aan de rand van het centrum dus je bent in no time waar je heen wilt. Lopend. Dat is voor mij altijd een goede indicatie van een topspot.

Het leuke is dat het restaurant van Indigo van Marco Pierre White in het hotel is gelegen. De uitgelezen gelegenheid om beiden te combineren waar wij helaas geen tijd voor hadden. Maar dat staat op de agenda voor een volgende keer!

Hotel Indigo Newcastle | papertravels.nl

Goedkoop is het niet dus meer iets voor een lekker verwen weekend. De prijs voor een kamer ligt al snel zo rond de € 200,-. Best prijzig dus, maar zeker de moeite waard.

Kamer boeken?

Of check de andere opties in Newcastle hier.

Update: Binnenkort Binnenkort gaan we terug naar Newcastle!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang gratis mijn reisfotografie tips!!

Het laatste reisnieuws in je inbox? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief van Paper Travels en ontvang mijn mini ebook met reisfotografietips gratis!

We sturen geen spam. Uitschrijven kan op elk moment. Powered by ConvertKit

This post is also available in: English (Engels)

Written by
Simone van den Berg

Reizen doet mijn hart sneller kloppen. Al sinds ik me kan herinneren wilde ik de wereld ontdekken en andere culturen ervaren. Sinds onze allereerste verre reis naar Mexico in 1997 ga ik graag buiten de grenzen van Europa, maar ook dichtbij is nog zoveel moois te ontdekken! Reizen combineren met lekker eten is voor mij de ultieme combinatie. Van al mijn reizen heb ik stapels 'logboeken'. Vandaar de naam Paper Travels.

View all articles
Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Written by Simone van den Berg