Khampaseuth hotel – Vang Vieng

Een van de dingen die continue leken te gebeuren op onze reis door Laos en Cambodja, was het feit dat de hotels die gepland waren op de een of andere manier werden vervangen door andere. Oorspronkelijk zouden we slapen in een prachtig hotel bij de rivier in Vang Vieng. Vang Vieng was in het verleden vooral bekend om het feit dat je met een band de rivier af kon zakken, het zogenaamde tuben. Dankzij de hordes toeristen die zich echter misdroegen en half naakt en dronken door de stad renden en het feit dat er dodelijke ongelukken plaatsvonden, zijn de regels echter veranderd. De veranderingen zijn doorgevoerd in 2012. Alle rivierbars zijn gesloten om de dronken toeristen te voorkomen.

Khampaseuth hotel Vang Vieng | papertravels.nl
Khampaseuth hotel

Khampaseuth hotel | Vang Vieng Papertravels.nl

Je kunt nog steeds met een tube de rivier afdalen maar voor sommigen is het leuker geworden, voor anderen wellicht minder.

In plaats van die mooie rivier bungalow bleven we in het Khampaseuth hotel wat een prima hotel is met aardige mensen, maar het lag aan een drukke weg en nog best een eindje lopen naar het centrum. Nu is dat wandelen nooit het probleem maar je hebt niet echt een trottoir zoals hier. En in het pikkedonker rondrennen is altijd een gevaarlijk iets als je niet op het verkeer let. Al met al was het prima; de kamers waren mooi en schoon, de airco werkte lekker mee en het was een fijne plek om te blijven als je het niet erg vind dat het centrum wat verder weg is.

Khampaseuth hotel

Ban Huay Saghao Vangvieng Laos Vang Vieng

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang gratis mijn reisfotografie tips!!

Het laatste reisnieuws in je inbox? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief van Paper Travels en ontvang mijn mini ebook met reisfotografietips gratis!

We sturen geen spam. Uitschrijven kan op elk moment. Powered by ConvertKit
Written by
Simone van den Berg

Reizen doet mijn hart sneller kloppen. Al sinds ik me kan herinneren wilde ik de wereld ontdekken en andere culturen ervaren. Sinds onze allereerste verre reis naar Mexico in 1997 ga ik graag buiten de grenzen van Europa, maar ook dichtbij is nog zoveel moois te ontdekken! Reizen combineren met lekker eten is voor mij de ultieme combinatie. Van al mijn reizen heb ik stapels 'logboeken'. Vandaar de naam Paper Travels.

View all articles
Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Written by Simone van den Berg