Kopenhagen – weer terug naar huis

Wat een heerlijke stad is Kopenhagen. In meer dan een opzicht want als je houdt van lekker eten dan kun je hier eten tot je een ons weegt (nou ja meer een paar kilo extra maar dat terzijde. ) As we speak zijn we op het vliegveld van Kopenhagen wachtend op onze vlucht naarAmsterdam. Alvast een kleine preview van de iPhone. Meer komt later. Overigens heb ik voor het eerst bijna alleen maar met mijn iPhone gefotografeerd ipv met de gewone camera. Goed bevallen!

Wij verbleven in het Ibsens hotel. Prima centraal gelegen en fijn hotel! (en je kunt er fietsen huren)


Written by
Simone van den Berg

Reizen doet mijn hart sneller kloppen. Al sinds ik me kan herinneren wilde ik de wereld ontdekken en andere culturen ervaren. Sinds onze allereerste verre reis naar Mexico in 1997 ga ik graag buiten de grenzen van Europa, maar ook dichtbij is nog zoveel moois te ontdekken! Reizen combineren met lekker eten is voor mij de ultieme combinatie. Van al mijn reizen heb ik stapels 'logboeken'. Vandaar de naam Paper Travels.

View all articles
Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Written by Simone van den Berg