Leeuwarden: Parel van het hoge noorden

Het is denk ik een van die dingen… Vraag het aan iedereen die dicht bij een toeristische attraktie woont en het kan maar zo dat ze je gaan vertellen dat ze zelf nog nooit op de plek zelf zijn geweest. Het lijkt erop dat we soms blind zijn voor de mooie dingen die we naast de deur hebben en vooral kijken naar andere landen. Voor mij is Friesland een van die gebieden waar ik eigenlijk soort van nooit was geweest. Terwijl het maar een klein stukje rijden is eigenlijk.

En laten we eerlijk zijn; dat is eigenlijk best zonde!

We waren uitgenodigd door Beleef Friesland om eens nader kennis te komen maken met dit deel van Nederland en dus deden we dat voor twee dagen. Ik ga nog meer info met jullie delen over deze mooie provincie en de fijne stad Leeuwarden maar voor nu alvast een paar foto’s. Het meeste van de info wordt gepost op Simone’s Kitchen, maar een paar dingen ook hier. Meer komt er aan!

 

Leeuwarden's own manhattan
Leeuwarden heeft zijn eigen Manhattan
ceramics museum |papertravels.com
Keramiek museum
The leaning tower of leeuwarden | papertravels.com
De scheve toren van Leeuwarden
The old prison now a new home for creative professions
De voormalige gevangenis is nu een tehuis voor creatieveligen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang gratis mijn reisfotografie tips!!

Het laatste reisnieuws in je inbox? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief van Paper Travels en ontvang mijn mini ebook met reisfotografietips gratis!

We sturen geen spam. Uitschrijven kan op elk moment. Powered by ConvertKit
Written by
Simone van den Berg

Reizen doet mijn hart sneller kloppen. Al sinds ik me kan herinneren wilde ik de wereld ontdekken en andere culturen ervaren. Sinds onze allereerste verre reis naar Mexico in 1997 ga ik graag buiten de grenzen van Europa, maar ook dichtbij is nog zoveel moois te ontdekken! Reizen combineren met lekker eten is voor mij de ultieme combinatie. Van al mijn reizen heb ik stapels 'logboeken'. Vandaar de naam Paper Travels.

View all articles
Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Written by Simone van den Berg