Londen – on the go!

IMG_8464

Yay!! Ik tik dit nu vanaf het vliegveld van Stansted waar ik zit te wachten tot mijn vriendin Meeta uit Berlijn aankomt.. 😉 De komende paar dagen staan in het teken van foodfotografie en foodbloggen… En ik heb er zin in! Meeta en Jeanne geven een workshop foodfotografie en styling hier in Londen en ik ben een soort van vliegende kiep.

We zien elkaar niet heel vaak en dit was min of meer een mooi excuus om weer eens wat leuks te doen. Het is voor mij lekker relaxed; ik heb niet de stress van het zelf de workshop moeten geven. Spring bij waar nodig en leer vast ondertussen zelf ook weer wat nieuws.

Eigenlijk is het te kort in Londen en hadden we er nog een dagje bij willen plakken maar zoals dat gaat met dit soort dingen kwam het dan allemaal net weer niet uit. Werk ervoor en werk erna. Maar goed, tenslotte moet er ook geld worden verdiend nietwaar?

Fantastisch kort die vluchtjes naar Londen. Als ze allemaal zo zouden zijn! Wel suf dat ik op Schiphol tot de ontdekking kom dat ik mijn ticket voor de stansted express ben vergeten te printen. Resultaat: opnieuw 32 pond moeten betalen… Oops… Maar ja wie niet nadenkt… enzovoort.

Hoe dan ook; het zonnetje schijnt in Londen en ik heb er zin in!

Written by
Simone van den Berg

Reizen doet mijn hart sneller kloppen. Al sinds ik me kan herinneren wilde ik de wereld ontdekken en andere culturen ervaren. Sinds onze allereerste verre reis naar Mexico in 1997 ga ik graag buiten de grenzen van Europa, maar ook dichtbij is nog zoveel moois te ontdekken! Reizen combineren met lekker eten is voor mij de ultieme combinatie. Van al mijn reizen heb ik stapels 'logboeken'. Vandaar de naam Paper Travels.

View all articles
Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

9 comments
Written by Simone van den Berg