Home » Reizen algemeen » Nooit meer onnodig sjouwen met je bagage met LuggageHero!

Nooit meer onnodig sjouwen met je bagage met LuggageHero!

door Simone van den Berg
Nooit met sjouwen met LuggageHero

Sjouwen met koffers…

Ken je dat? Je komt aan in een toffe nieuwe stad maar je bent nog veel te vroeg om in te checken bij je accommodatie. Natuurlijk wil je niet gaan zitten wachten voor de deur van je Airbnb of hotel. Je wilt de stad verkennen, leuke dingen doen en lol hebben. Want daar ben je tenslotte voor op reis gegaan. Maar om nou de hele dag met je koffer achter je aan te gaan sjouwen is ook niet echt een goed vooruitzicht. En ja tuurlijk, als wij een citytrip doen, dan gaan we niet met een enorme koffer op pad, maar of je nu een rugzak hebt of een ander formaat koffer; het blijft – letterlijk – een blok aan je been.

LuggageHero locatie

Londen

Ik kan me nog levendig herinneren dat we een weekend Londen hadden geboekt en om een uur of 10 ’s morgens aankwamen met de trein midden in Londen. Tja, daar sta je dan. Ons hotel was uit de buurt en om nu eerst daarheen te gaan, vervolgens weer teug te reizen naar het centrum en vervolgens weer…. je snapt het probleem vast wel. Eigenlijk was het uiteindelijk verloren tijd. Hadden we toen een service als LuggageHero gehad dan had die trip er echt wel heel anders uitgezien.

LuggageHero – wat zijn de voordelen?

De voordelen lijken me nogal logisch; je boekt een locatie via een app op je telefoon en je begint pas met betalen als je gearriveerd bent. Ze zitten in meer dan 35 steden en het aantal locaties is snel groeiende. Dat betekent dat er steeds meer plekken beschikbaar komen waar jij je bagage kunt stallen tot je naar je accommodatie toe kunt. De prijzen zijn alleszins redelijk met een prijs per uur van € 1,- en een totale dagprijs van maximaal € 8,-. Nu zul je in negen van de tien gevallen binnen die tijd uiteindelijk naar je slaapplek gaan maar stel dat je ’s morgens aankomt en pas in de avond terecht kunt (of wilt) dan is het fijn om te weten dat het maximum dat je kwijt bent niet boven de € 8,- is.

Hoe werkt het?

  • Via de app check je een kaartje met de bagage locaties of je kijkt naar de lijst en je boekt degene die voor jou op de handigste plaats zit.
  • De routebeschrijving om naar je bagageplek te komen wordt je vervolgens toegestuurd via email, sms of je kunt het bekijken op je boekingpagina.
  • Zodra je aankomt start je – ook in verband met de verzekering – de tijd.
  • In de winkel doe je het beveiligingszegel om je koffer(s) heen, door de rits van je koffer of tas. Op die manier is je koffer en/of tas verzekert voor een bedrag van € 3000,-. Je maakt een foto van je koffers met het zegel.
  • Als je terug komt om je koffers op te pikken stop je de timer. Het stoppen van de timer regelt ook de betaling die volledig online is. En zo simpel is het!

Krijg nu de eerste twee uur gratis!

Het mooiste is dat je nu de eerste twee uur gratis krijgt als je de code PAPERHERO gebruikt tijdens het boeken. Je ontvangt dan voor elke boeking de eerste twee uur gratis via LuggageHero!

Is het veilig?

Het klinkt misschien een beetje gek om je bagage achter te laten op een vreemde locatie bij een onbekende winkel. Maar elke locatie die uitgezocht wordt door LuggageHero wordt uitgebreid onderzocht en gaat door een beveiligingscheck voor ze mogen deelnemen.

En het voordeel; je hoeft nooit meer te kiezen wat je mee wilt nemen als je net als ik een ramp bent met licht pakken.. 😉

Disclaimer: Dit artikel is een samenwerking met LuggageHero

Delen is fijn!

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een comment achter

* Door dit formulier te gebruiken ga je akkoord met het opslaan en inzien van de data die je ingeeft door deze website

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.