Plannen voor 2017

Het nieuwe jaar is amper een paar weken oud en ik bruis al over van de reisplannen… Leuk, maar ook wel handig om te onthouden dat ik ook nog moet werken, geld moet verdienen en een studie af moet maken in de tussentijd… Zucht… Het leven is soms echt te kort om de leuke dingen allemaal te doen vind je niet?

Naar Kopenhagen | papertravels.nl
© Can Stock Photo / Estea

Vijf dagen Kopenhagen!

Onze eerste trip hebben we in ieder geval al geboekt; vijf dagen Kopenhagen! Whiehoo! We gaan eind april dus fingers crossed dat het dan mooi weer is. Vluchten zijn geboekt, hotel geboekt, fietsen besproken. Nu nog wachten tot het april is. En dan onze ‘grote vakantie’: ik kan maar niet goed beslissen waar we nu heen gaan. Umbrie? Of toch Amerika? Of… die zag ik net ook voorbij komen op Berlijnblog en nu love at first sight; Hawaï?

Italie, USA of Hawaï?

Italie heeft natuurlijk als grootste voordeel dat je je spullen in de auto gooit en weg kunt rijden. Voor Amerika of Hawai moet je in beide gevallen ook vluchten boeken en van alles regelen. Maar jee, de foto’s die ik zag van Marjolein zorgen er wel voor dat ik nu weer echt zit te twijfelen. Net al even gecheckt wat vluchten kosten. Niet goedkoop, maar ja… Keuzes, keuzes…. Kortom, zoals je ziet ben ik daar nog niet uit.

© Can Stock Photo / maxpometun
© Can Stock Photo / maxpometun

Super dat Kopenhagen in ieder geval vast staat. Kunnen we ons daar op focussen en ondertussen beslissen wat we gaan doen voor onze lange vakantie.

Of we vliegen naar LA, huren daar een auto en rijden in de richting van Hawaï en nemen daar ‘ergens’ een vliegtuig verder naar de eilanden. Huurauto regelen…. Lijkt me ook wel wat… Kortom er is nog wat planningswerk te doen. Geen idee of je op Hawaï makkelijk op de bonnefooi kunt rondrijden of dat het wel handig is om overnachtingen te boeken.

Nog een voor het lijstje ‘uit te zoeken’.

Verder wil ik eigenlijk ook nog wel ergens in september een weekje weg en zit ik momenteel compleet in de “travelmodus” dus ik weet nog niet wat het gaat worden!

 

Written by
Simone van den Berg

Reizen doet mijn hart sneller kloppen. Al sinds ik me kan herinneren wilde ik de wereld ontdekken en andere culturen ervaren. Sinds onze allereerste verre reis naar Mexico in 1997 ga ik graag buiten de grenzen van Europa, maar ook dichtbij is nog zoveel moois te ontdekken! Reizen combineren met lekker eten is voor mij de ultieme combinatie. Van al mijn reizen heb ik stapels 'logboeken'. Vandaar de naam Paper Travels.

View all articles
Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

12 comments
  • Kopenhagen lijkt me ook erg leuk, ben benieuwd naar je verslag! USA kan ik altijd aanraden, vind het echt een heerlijk vakantieland. Hawaii staat ook nog heel hoog op mijn lijstje, maar dat is inderdaad schreeuwend duus, dus daar zal ik nog even voor moeten sparen 🙂 Veel plezier met verdere plannen maken!

  • Kopenhagen is leuk, plus je kunt gemakkelijk voor een dagje naar het gezellige Malmö. Hawaï lijkt me ook fantastisch. Dat het duur is is bekend, maar dan heb ook wat 😉 Het is alleen zo’n klus om er vanuit Europa te komen. Ben benieuwd wat jullie gaan doen. Wij zijn ook bijna klaar met plannen 🙂

    • O ja een dagje naar Malmö! Die had ik nog niet opgeschreven.. 🙂 Ja Hawaii ziet er echt fantastisch uit maar die kosten is nog wel een dingetje. Plus dat manlief geloof ik niet zo’n zin heeft in lange vliegreizen in mei. Dus ik denk dat het uiteindelijk toch Italie wordt in mei en dat we eind van het jaar/begin 2018 (dat klinkt echt nog een eeuw weg) Zuid Afrika gaan bekijken. Maar ja, mij kennende kan alles nog maar zo 360˚ omdraaien…. Lastig hoor, keuzes maken!

  • Kopenhagen lijkt me een hele toffe bestemming. En lastig kiezen voor je andere reizen. Hawaï lijkt me fantastisch, maar toen we keken om daar afgelopen jaarwisseling te eilandhoppen, bleek het enorm duur te zijn. De vlucht ging nog wel, maar de hotels per nacht waren in die periode echt absurd duur. Maar ooit zou ik er toch heen willen. Italië is altijd een goed plan!

  • Lekker Simone! Hawaii lijkt me echt geweldig, maar kiezen blijft lastig! Ik kom na Zuid-Afrika in November weer even langs in Nederland, ben je er dan?

Written by Simone van den Berg