Pllek – Hotspot in Amsterdam

Pllek in Amsterdam | papertravels.nl

Pllek (ja inderdaad met twee keer L) is een populaire plek momenteel aan de NDSM werf. Een buurt waar veel te doen is op het moment en hoewel ik blijkbaar al een paar keer vlak bij Pllek was geweest, had ik het nog niet gezien.

We hadden een vriendinnen afspraak om te lunchen en bij aankomst is het eerste dat je opvalt dat het een soort containers zijn waar de zaak in is gebouwd. Ik hou wel van dat industriele en het ziet er goed uit. Ruim en licht en blijkbaar ook erg populair want de zaak was redelijk afgeladen op de warme zaterdag dat wij er waren.

mg_4644

We bestelden – hoe origineel – alledrie hetzelfde gerecht. Ik denk dat die het meest intrigerend klonk. Salade van krokante paddestoelen, gepocheerd ei, vadouvan mayonaise, parmezaanse kaas en zuurdesem brood. Wat ik vaak heb met salades is dat ze er wel goed uitzien maar dat het dan vooral een kleine topping blijkt te zijn met veel groen eronder. Dat was hier prima in balans en ook de hoeveelheid dressing ten opzichte van de andere elementen was lekker. De krokante paddestoelen vooral verrassend. Ik had er niet echt een voorstelling van maar erg lekker!

mg_4642

Behalve eten kun je bij Pllek voor nog veel meer dingen terecht. Van muziek tot yoga. Check vooral de site als je meer info wilt hebben.

Adres: TT Neveritaweg 59, 1033 WB Amsterdam (parkeren kan voor de deur)

Bewaren

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang gratis mijn reisfotografie tips!!

Het laatste reisnieuws in je inbox? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief van Paper Travels en ontvang mijn mini ebook met reisfotografietips gratis!

We sturen geen spam. Uitschrijven kan op elk moment. Powered by ConvertKit
Written by
Simone van den Berg

Reizen doet mijn hart sneller kloppen. Al sinds ik me kan herinneren wilde ik de wereld ontdekken en andere culturen ervaren. Sinds onze allereerste verre reis naar Mexico in 1997 ga ik graag buiten de grenzen van Europa, maar ook dichtbij is nog zoveel moois te ontdekken! Reizen combineren met lekker eten is voor mij de ultieme combinatie. Van al mijn reizen heb ik stapels 'logboeken'. Vandaar de naam Paper Travels.

View all articles
Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 comments
Written by Simone van den Berg