Random Vrijdag 2

Leeuwarden1

Het is weer vrijdag! Echt… af en toe denk ik dat de weken voorbij vliegen. Of nou ja dat denk ik niet alleen, dat is volgens mij ook echt zo. Teken van ouder worden of zo? 😉

Hoe dan ook; het was weer een druk weekje met een leuke trip naar Leeuwarden om daar de culinaire kanten van de stad te ontdekken en met diverse fijne ondernemers kennis te maken. Daarover volgt later meer. Het is hoe dan ook altijd gezellig met een groep foodbloggers op pad te gaan (en ok, een reisblogger was er ook bij. Vi van GirlsLove2Travel.. 😉

Op pad in Leeuwarden
Op pad in Leeuwarden

Mijn visum voor Vietnam kwam eindelijk binnen, mijn ouders zijn verhuisd naar een verzorgingstehuis (officieel een inleunwoning) en dat had en heeft nogal wat voeten in de aarde. Ze wilden zelf erg graag dus dat maakt het een stuk makkelijker, maar het blijft toch een hele verandering voor ze. Wel een fijn plekje geworden!

En waarschijnlijk heb je het al gezien maar ik heb tegenwoordig een aantal fijne gastbloggers die regelmatig tips uit hun eigen land via Paper Travels gaan delen. Met Nicky heb je waarschijnlijk al kennis gemaakt (en zo niet dan vind je haar posts hier) maar binnenkort komt hier Tina Lee bij, een Australische (met een geweldige lijn van prachtige camera tassen overigens) die je alles gaat vertellen over Sydney (in het Engels), Zarina van Dutch Girl in Londen gaat haar tips voor Londen met je delen, Ellen van In my red kitchen woont in Los Angeles en maakt daar het nodige mee dus neemt je mee op sleeptouw door haar (geadopteerde) stad en wie weet komen er nog meer bij.

Ben je zelf blogger en woon je in het buitenland en vind je het leuk om tips over jouw stad met ons te delen? Let me know!

Written by
Simone van den Berg

Reizen doet mijn hart sneller kloppen. Al sinds ik me kan herinneren wilde ik de wereld ontdekken en andere culturen ervaren. Sinds onze allereerste verre reis naar Mexico in 1997 ga ik graag buiten de grenzen van Europa, maar ook dichtbij is nog zoveel moois te ontdekken! Reizen combineren met lekker eten is voor mij de ultieme combinatie. Van al mijn reizen heb ik stapels 'logboeken'. Vandaar de naam Paper Travels.

View all articles
Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 comments
Written by Simone van den Berg