Random vrijdag

20150317-MH2A7600

Deze post past eigenlijk verder helemaal nergens bij dus we noemen het maar “random vrijdag”. Gewoon wat dingetjes die ik meemaakte afgelopen week, foto’s die ik maakte en leuke links of posts die ik her en der tegenkwam.

Eerst deze lammetje; het is bijna LENTE!!! Hoe fijn is dat? Ja we hebben geen of nauwelijks winter gehad maar misschien dat ik juist wel daardoor extra zin heb in de lente. Zon, groen en lekker veel naar buiten.

20150317-MH2A7595

Ik was veel te vroeg bij een opdracht van de week en besloot dus maar even een wandeling te maken door het mooie Abcoude… Inclusief die lammetjes en de kat hieronder.. 😉

20150317-MH2A7599

Dan was vorige week het debuut van Nicky, onze correspondent uit Australie.. (hahaha.. hoe stoer klinkt dat?) Binnenkort komen er wellicht nog een aantal buitenlandse correspondenten gastbloggers bij. Waar vandaan dat blijft nog even een verrassing. Maar er gaat toch niks boven local informatie!

Mijn vijf favoriete blogposts van deze week:

Eigenlijk weinig tijd gehad om lekker uitgebreid blogs te lezen deze week maar desondanks heb ik toch mijn vijf favoriete blogposts voor je op een rijtje gezet:

  1. Natasja van Watzijzegt deelde haar 17 tips om dingen gratis te doen in New York. Als dure bestemming en als een van mijn favoriete steden dus een fijne blogpost.
  2. Sandra van TravelbySan deelde haar mooiste foto’s van Yosemite. Volgens mij is dat al de tweede keer dat we nagenoeg hetzelfde topic hebben in dezelfde week.. 😉 En omdat je nooit genoeg foto’s van Yosemite kunt hebben…
  3. Anouk van My Delicious Journey deelt een aantal fijne tips van een van mijn topsteden, Rome…. Citytrip naar Rome
  4. Laura van Blogaholic maakte een mooie blogplanner die je voor een klein bedrag kunt kopen en downloaden. Met een reisthema en een speciaal foodthema… Leuk!
  5. En tot slot een beetje sluikreclame want je kunt namelijk een toffe reis winnen door mee te doen met de #AHlente actie op Simone’s Kitchen Dus…. Ik bedoel maar…. Een gratis reis naar bijvoorbeeld Zuid Afrika is niet verkeerd toch?

Nog maar twee weken en dan gaan we lekker een midweek naar Boedapest. Zo’n zin in! En als laatste een foto die ik gewoon tof vond en die nergens bijhoort. Het was een testshot op locatie en hoewel de plek ongeschikt was, vond ik deze toch wel fijn om naar te kijken.

20150317-MH2A7646

Written by
Simone van den Berg

Reizen doet mijn hart sneller kloppen. Al sinds ik me kan herinneren wilde ik de wereld ontdekken en andere culturen ervaren. Sinds onze allereerste verre reis naar Mexico in 1997 ga ik graag buiten de grenzen van Europa, maar ook dichtbij is nog zoveel moois te ontdekken! Reizen combineren met lekker eten is voor mij de ultieme combinatie. Van al mijn reizen heb ik stapels 'logboeken'. Vandaar de naam Paper Travels.

View all articles
Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 comments
Written by Simone van den Berg