Reis nieuwtjes #1

Ik lees natuurlijk nogal eens het een en ander dat met reizen te maken heeft en soms vallen me dingen op die leuk genoeg zijn om te delen. Dat hoeft helemaal niet iets nieuws te zijn, maar dat is het dan misschien wel voor mij. Of voor jou.. 😉

IMG_8876

En het eerste is gewoon omdat het leuk is! Ik sta namelijk samen met vier collega reisbloggers in de Flair! Beetje jammer dat die leeftijd er altijd achter moet en ik dan meteen twee keer zo oud blijk te zijn als de gemiddelde reisblogger (maar dat wist ik stiekem al hoor) In mijn hart ben ik nog steeds 25 hoor! Maar wel leuk, zeker voor een nieuw blog als het mijne best een eer!

Culinaire reizen via Dashwood

Dashwood zelf kende ik nog niet maar ik kreeg een mailtje dat ze nu ook culinaire reizen in het programma hebben. Ze organiseren groepsreizen maar wel met meer aandacht en luxe als de doorsnee. De prijzen zijn er dan ook wel naar, maar die culinaire reis sprak me wel meteen aan! Veertien dagen Vietnam voor €  2355,= is dan weer best aan de maat, maar als je wat meer te besteden hebt en houdt van het goede leven dan lijkt me dit wel een leuke reis!

dashwood

Transavia maakt kiezer iets makkelijker

Transavia heeft zijn keuze mogelijkheden tijdens het boeken van een vlucht wat vereenvoudigd. Drie prijsniveau’s die duidelijk en overzichtelijk naast elkaar komen te staan als je wilt boeken. Ik ben aan het kijken of we nog ergens dit jaar een weekje of zo naar Corsica kunnen dus nam dat als uitgangspunt voor de vlucht. Kies je data (en daar komt ook meteen de prijs bij te staan) en vervolgens zie je in een duidelijk overzicht wat je krijgt met de Basis, de Plus of de Max. O en ik zag dat je nu blijkbaar ook Flying Blue miles kunt sparen bij Transavia! Kom ik misschien ooit nog eens aan een gratis vlucht…

Transavia

 

Written by
Simone van den Berg

Reizen doet mijn hart sneller kloppen. Al sinds ik me kan herinneren wilde ik de wereld ontdekken en andere culturen ervaren. Sinds onze allereerste verre reis naar Mexico in 1997 ga ik graag buiten de grenzen van Europa, maar ook dichtbij is nog zoveel moois te ontdekken! Reizen combineren met lekker eten is voor mij de ultieme combinatie. Van al mijn reizen heb ik stapels 'logboeken'. Vandaar de naam Paper Travels.

View all articles
Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

11 comments
Written by Simone van den Berg