Reisfoto: Sneeuw in Lausanne

Uitzicht vanaf mijn kamer
Uitzicht vanaf mijn kamer

Ik kan er niks aan doen maar ik heb een zwak voor sneeuw. En ja, ja ik weet het ook wel dat het hier in Nederland een en al ellende is op het moment dat er drie vlokken sneeuw vallen maar hoe fijn is het als het ’s nachts heel hard gesneeuwt heeft en je wordt dan wakker in zo’n prachtige stille wereld…? Dat is toch geweldig? Althans dat vind ik tenminste. Dus toen we aankwamen in Geneve en het een klein beetje sneeuwde was ik blij. En vanaf het balkon van mijn hotelkamer (Hotel Palace – echt poepiesjiek hotel!) had ik dit uitzicht op de sneeuw en op de straat eronder. Ik hou ervan. Al had het gerust nog wat harder mogen sneeuwen maar ook in Zwitserland is het blijkbaar pruimentijd als het aankomt op de sneeuw…

Zouden we die winter nog gaan krijgen denken jullie?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang gratis mijn reisfotografie tips!!

Het laatste reisnieuws in je inbox? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief van Paper Travels en ontvang mijn mini ebook met reisfotografietips gratis!

We sturen geen spam. Uitschrijven kan op elk moment. Powered by ConvertKit
Written by
Simone van den Berg

Reizen doet mijn hart sneller kloppen. Al sinds ik me kan herinneren wilde ik de wereld ontdekken en andere culturen ervaren. Sinds onze allereerste verre reis naar Mexico in 1997 ga ik graag buiten de grenzen van Europa, maar ook dichtbij is nog zoveel moois te ontdekken! Reizen combineren met lekker eten is voor mij de ultieme combinatie. Van al mijn reizen heb ik stapels 'logboeken'. Vandaar de naam Paper Travels.

View all articles
Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Written by Simone van den Berg