Simone Java
46800
HomeAlgemeenReizen in tijden van…

Reizen in tijden van…

Het is natuurlijk gek om momenteel een reisblog te beginnen. Want reizen is iets wat eigenlijk totaal onmogelijk is op dit moment. Geen buitenlandse reizen in ieder geval want de grenzen zitten dicht. En voor zover ik dat in kan schatten gaat het ook nog wel een tijdje duren.

20181118 0W6A2102

Natuurlijk is dat in deze gekke tijden ook begrijpelijk. En het feit dat ik er last van heb is maar een kleinigheidje vergeleken met al die mensen die last hebben van corona. In wat voor vorm dan ook.

Dus nee, ik klaag niet, maar ik heb de laatste dagen echt elke nacht gedroomd over reizen. Zo bizar. Eergisteren was ik in Griekenland. Gisteren was ik in Hongkong. Nou ja, ik dacht: dat is een teken!

Dus vandaar een nieuw reisblog. Gewoon omdat het kan en ik graag mijn reiskronkels, reistips en reisinspiratie met jullie wil delen.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You might also like