Review: Divoom Travel box

Divoom travelbox | papertravels.nl
Naast mijn iphone6 kun je goed zien hoe klein het boxje is!

Ik ben gek op muziek. Niet als ik aan het werk ben achter de computer (dat is een concentratie dingetje) maar tijdens fotoshoots, op reis of welk ander moment van de dag eigenlijk. Op reis was het tot op heden eigenlijk altijd een beetje een probleem. Ik heb namelijk van die oren waar geen kleine dopjes in passen. Die vallen er simpelweg net zo hard weer uit. Mijn oorschelp is heel open. Jee hoe leg je dat uit in vredesnaam? Haha… Snap je waar ik heen wil? En het geluid uit mijn Iphone is best aardig maar niet echt geschikt voor muziek. En ik heb een hekel aan een gewone koptelefoon. Want dan hoor je niks anders meer. Vind ik niet prettig.

20150701-MH2A2274

Maar als we op reis zijn kan Tom dus echt hele middagen lekker met zijn oordopjes zitten genieten van de muziek, terwijl ik noodgedwongen zonder moet doen. Niet dat we nu echt dezelfde smaak muziek hebben, dat is wel een klein puntje van verschil. Tom luistert het liefst naar hardrock van Iron Maiden of andere herriemakers en mijn muzieksmaak is heel uitgebreid maar dan net toevallig weer geen hardrock.

Anyway, toen ik dus hoorde dat er een mini boxje op de markt is voor een heel betaalbare prijs wilde ik daar graag het fijne van weten. Ik had al her en der een stukje over het apparaatje gelezen en het leek me absoluut perfect. Plus een betaalbare oplossing. Dus bestelde ik er ook eentje. En hoe handig is het!

De Divoom is ongeveer zo groot als de palm van je hand en er komt een lekker geluidje uit. Ik had ergens gelezen dat hij van je bureau afhuppelt als je hem hard zet. Daar heb ik tot op heden nog geen last van gehad.

Een groot pluspunt vind ik dat het een draadloos boxje is. Je laadt hem op via USB dus of via je laptop of met een zelfde adapter als je voor je iphone oplader gebruikt. Geen extra stekker nodig.

20150701-MH2A2273

Er zit een handig meeneemzakje bij, zodat je hem zonder al teveel problemen in je handtas of rugzak kunt gooien. Ik gebruik hem zelfs in de auto!

Het instellen van de box is in no time gebeurd. Aansluiten op USB, opladen, aanzetten en koppelen met je telefoon en you’re good to go.

Het enige nadeel vind ik dat je het intikken op je telefoon hoort via de boxjes als ie is aangesloten. Geen mega probleem, gewoon achterover hangen en van de muziek genieten. Ik ben erg blij met mijn Divoom boxje!

Divoom kun je in meerdere kleuren krijgen bij smartphonehoesjes.nl en is te koop voor 39,95. Bij Smartphonehoesjes.nl bieden ze naast deze hele handige travelbox ook diverse andere reisgadgets aan zoals draadloze accu’s en selfie sticks! (ik heb een selfie stick maar ik weet nog steeds niet wat ik ervan moet denken… En ik vergeet hem altijd mee te nemen!)

Met al die mooie accessoires kom je vast een heel eind op reis, maar – ook niet onbelangrijk – die kostbare telefoon heeft natuurlijk ook de nodige bescherming nodig. Zeker op reis. Een LG spirit hoesje zou hierbij een uitkomst zijn of als je een ander merk telefoon hebt, dan vind je op de site nog de nodige andere opties!

 

Written by
Simone van den Berg

Reizen doet mijn hart sneller kloppen. Al sinds ik me kan herinneren wilde ik de wereld ontdekken en andere culturen ervaren. Sinds onze allereerste verre reis naar Mexico in 1997 ga ik graag buiten de grenzen van Europa, maar ook dichtbij is nog zoveel moois te ontdekken! Reizen combineren met lekker eten is voor mij de ultieme combinatie. Van al mijn reizen heb ik stapels 'logboeken'. Vandaar de naam Paper Travels.

View all articles
Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 comments
Written by Simone van den Berg