Home » Blog » Slapen bij Pastorie Marie – Texel
B&B Nederland

Slapen bij Pastorie Marie – Texel

Paastorie Marie | papertravels.nl
Follow my blog with Bloglovin

Tijdens ons weekendje Texel waar we waren op uitnodiging van het Beach Food Festival verbleven we in Bed & Breakfast Pastorie Marie. En natuurlijk hadden we al even een snelle blik geworpen op de website en het beloofde veel goeds. Maar een website kan je natuurlijk nooit precies vertellen hoe iets echt is (alhoewel ik dat nu natuurlijk wel ga proberen te doen… Haha 🙂

pastoriemarie1

Tom en ik waren redelijk op tijd en we werden hartelijk ontvangen door Marijke en Co. Dus dat begon al meteen goed, want wat een hartelijke mensen! Met recht alsof je thuiskomt. Over de kamers kan ik kort zijn: die zijn allemaal stuk voor stuk op hun eigen manier heel erg mooi en met liefde en aandacht voor detail gemaakt.

Pastorie Marie ligt naast de kerk en is ook echt vroeger een pastorie geweest. Marijke en Co kochten de pastorie een aantal jaar geleden en waren vervolgens een jaar of twee bezig met het renoveren van het pand, aanleggen van alle luxe gemakken van deze tijd en het hun eigen plek maken. Co komt uit de bouwwereld en dat had natuurlijk wel wat voordelen. En je ziet het terug in de prachtig afgewerkte kamers en badkamers. Zo’n badkamer waarvan je denkt: o die wil ik ook graag in mijn eigen huis! (dus Co als je een keer niks te doen hebt.. :))

20160730-img_3843

We sliepen als een roosje in de Marie suite en werden de volgende ochtend wakker door de geur van versgebakken brood. En toen het ontbijt! Wat een geweldige manier om je ochtend te beginnen! En op de foto hierboven staat nog niet eens alles op tafel. Verse croissants, lekkere broodjes, kaas, vleeswaren, yoghurt, vers fruit, geperste sinaasappels, natuurlijk koffie en thee, een lekker gekookt eitje… Echt een verwenontbijt van de eerste orde. Je zou eigenlijk alleen voor het ontbijt al een nachtje willen slapen bij Pastorie Marie.

Kortom: als je naar Texel wilt gaan en je zoekt nog een overnachtingsplekje dan kunnen we Pastorie Marie zonder enige twijfel van harte aanbevelen!

Voor boekinginformatie en meer foto’s van de kamers en dergelijke kun je even hier op de website kijken.

De Ruyterstraat 128
1792 AP Oudeschild
+31 (0) 222 71 29 50
+31 (0) 6 53 41 08 45
info@pastoriemarie.nl
www.pastoriemarie.nl

Bewaren

Over de auteur

Simone van den Berg

Simone van den Berg

Al van jongs af aan was ik geinteresseerd in reizen maar mijn moeder werd al wagenziek als er een auto langs kwam rijden dus erg ver zijn we nooit gegaan. In 1997 gingen Tom en ik voor het eerst op een verre reis naar Mexico en sinds die tijd zijn we hooked.. Al jaren houd ik dat allemaal bij in notitie boekjes... Vandaar Paper Travels

Voeg comment toe

Click here to post a comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

Welkom bij Paper Travels

Hoi! Mijn naam is Simone. Reisverslaafd, fotografie-nerd en foodie.
Op Paper Travels vind je reisverhalen, reistips, fotografietips en de lekkerste restaurantjes en beste hotels.
Lekker eten loopt altijd als een rode draad door onze reizen, want tenslotte maakt dat een reis nog net even specialer.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Het laatste reisnieuws in je inbox? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief van Paper Travels!

We sturen geen spam. Uitschrijven kan op elk moment. Powered by ConvertKit

Reisagenda 2018

Maart: Blankenberge, Belgie
April : 3 weken roadtrip Oost-USA
Mei : Turkije
Mei : Baden-Wurtemberg
Juni : Nedersaksen
Sept : Newcastle