Slapen bij Pastorie Marie – Texel

Paastorie Marie | papertravels.nl
Follow my blog with Bloglovin

Tijdens ons weekendje Texel waar we waren op uitnodiging van het Beach Food Festival verbleven we in Bed & Breakfast Pastorie Marie. En natuurlijk hadden we al even een snelle blik geworpen op de website en het beloofde veel goeds. Maar een website kan je natuurlijk nooit precies vertellen hoe iets echt is (alhoewel ik dat nu natuurlijk wel ga proberen te doen… Haha 🙂

pastoriemarie1

Tom en ik waren redelijk op tijd en we werden hartelijk ontvangen door Marijke en Co. Dus dat begon al meteen goed, want wat een hartelijke mensen! Met recht alsof je thuiskomt. Over de kamers kan ik kort zijn: die zijn allemaal stuk voor stuk op hun eigen manier heel erg mooi en met liefde en aandacht voor detail gemaakt.

Pastorie Marie ligt naast de kerk en is ook echt vroeger een pastorie geweest. Marijke en Co kochten de pastorie een aantal jaar geleden en waren vervolgens een jaar of twee bezig met het renoveren van het pand, aanleggen van alle luxe gemakken van deze tijd en het hun eigen plek maken. Co komt uit de bouwwereld en dat had natuurlijk wel wat voordelen. En je ziet het terug in de prachtig afgewerkte kamers en badkamers. Zo’n badkamer waarvan je denkt: o die wil ik ook graag in mijn eigen huis! (dus Co als je een keer niks te doen hebt.. :))

20160730-img_3843

We sliepen als een roosje in de Marie suite en werden de volgende ochtend wakker door de geur van versgebakken brood. En toen het ontbijt! Wat een geweldige manier om je ochtend te beginnen! En op de foto hierboven staat nog niet eens alles op tafel. Verse croissants, lekkere broodjes, kaas, vleeswaren, yoghurt, vers fruit, geperste sinaasappels, natuurlijk koffie en thee, een lekker gekookt eitje… Echt een verwenontbijt van de eerste orde. Je zou eigenlijk alleen voor het ontbijt al een nachtje willen slapen bij Pastorie Marie.

Kortom: als je naar Texel wilt gaan en je zoekt nog een overnachtingsplekje dan kunnen we Pastorie Marie zonder enige twijfel van harte aanbevelen!

Voor boekinginformatie en meer foto’s van de kamers en dergelijke kun je even hier op de website kijken.

De Ruyterstraat 128
1792 AP Oudeschild
+31 (0) 222 71 29 50
+31 (0) 6 53 41 08 45
info@pastoriemarie.nl
www.pastoriemarie.nl

Bewaren

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang gratis mijn reisfotografie tips!!

Het laatste reisnieuws in je inbox? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief van Paper Travels en ontvang mijn mini ebook met reisfotografietips gratis!

We sturen geen spam. Uitschrijven kan op elk moment. Powered by ConvertKit
Written by
Simone van den Berg

Reizen doet mijn hart sneller kloppen. Al sinds ik me kan herinneren wilde ik de wereld ontdekken en andere culturen ervaren. Sinds onze allereerste verre reis naar Mexico in 1997 ga ik graag buiten de grenzen van Europa, maar ook dichtbij is nog zoveel moois te ontdekken! Reizen combineren met lekker eten is voor mij de ultieme combinatie. Van al mijn reizen heb ik stapels 'logboeken'. Vandaar de naam Paper Travels.

View all articles
Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Written by Simone van den Berg