Slapen: Comfort Hotel Square – Stavanger

Als je een beetje op mij lijkt dan kan het maar zo dat je hebt besloten dat je spontaan naar Stavanger wilt gaan… Nu meteen… En ik kan je geen ongelijk geven. Het is er prachtig en zoals ik al eerder heb gezegd ben ik volledig verliefd geworden op de regio en ga er zeker nog een keer terug. Liever vandaag als morgen.

Comfort hotel | papertravels.com

Als je dan gaat, heb je natuurlijk een plek nodig om te slapen en ik kan het Comfort Square hotel echt van harte aanbevelen. Het ligt nagenoeg in het midden van het centrum van Stavanger, Vanaf het hotel is het letterlijk niet meer dan vijf minuten om te wandelen naar de haven (waar in ons geval het Gladmat festival aan de gang was), je hebt een supermarkt naast de deur voor als je een avondje low budget wil eten. Het ontbijt buffet is waanzinnig en heeft zoveel keuze dat je in een paar dagen nooit alles kunt proberen. Het is een design hotel dus het heeft een aantal interessante details waaronder aparte schilderingen op de muren in het hotel. Niet meteen mijn idee van een mooi schilderij maar he, smaken verschillen.

Comfort hotel square | papertravels.com
Buffet en receptie gebied

Rekening houdend met het feit dat je in een top locatie zit vind ik de prijs ook nog alleszins redelijk met ongeveer 100 euro voor een kamer voor twee. Het is niet goedkoop maar dit is een prima hotel en onthoud dat je in Noorwege bent waar alles al duur is.

Buffet area comfort hotel | papertravels.com
Buffet area

Comfort Hotel Square

Disclaimer : Ik was in Stavanger op uitnodiging van Visit Norway en Region Stavanger via Cherry Picker maar alle meningen zijn die van mezelf

  

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang gratis mijn reisfotografie tips!!

Het laatste reisnieuws in je inbox? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief van Paper Travels en ontvang mijn mini ebook met reisfotografietips gratis!

We sturen geen spam. Uitschrijven kan op elk moment. Powered by ConvertKit
Written by
Simone van den Berg

Reizen doet mijn hart sneller kloppen. Al sinds ik me kan herinneren wilde ik de wereld ontdekken en andere culturen ervaren. Sinds onze allereerste verre reis naar Mexico in 1997 ga ik graag buiten de grenzen van Europa, maar ook dichtbij is nog zoveel moois te ontdekken! Reizen combineren met lekker eten is voor mij de ultieme combinatie. Van al mijn reizen heb ik stapels 'logboeken'. Vandaar de naam Paper Travels.

View all articles
Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Written by Simone van den Berg