Slapen: River Kwai Jungle Rafts

River kwai jungle rafts | papertravels.nl

Soms kom je onderweg van die overnachtingsplekjes tegen die zó mooi of zo bijzonder zijn dat je er eigenlijk het liefst veel langer zou blijven. In ons geval was dat zeker zo bij de River Kwai Jungle rafts.

Als je in de buurt bent van Kanchanaburi (en de Bridge over the River Kwai natuurlijk) dan is het zeker de moeite waard om hier een paar dagen te blijven.

River Kwai Jungle Rafts | papertravels.nl

Helaas hadden wij slechts 1 nacht. Maar ja, als je alles weet he… :)) Het hotel (floatel dus eigenlijk) drijft op het water en is volledig ecologisch verantwoord opgezet. Verwacht dus ook geen grote luxe want die is er eenvoudig niet, maar de ervaring op zich en de magisch mooie plek maakt alles goed.

De kamer

De kamer is basic maar heeft wel een eigen toilet en een douche. Er is geen elektriciteit dus ’s avonds wordt alles verlicht met olielampen wat het natuurlijk een sprookjesachtige sfeer geeft. Geen warm water ook uit de douche. Ben je vast gewaarschuwd!

Elke hut heeft zijn eigen hangmat

Je kunt in de rivier even lekker afkoelen maar de stroming is enorm sterk. Een reddingsvest is verplicht en je kunt aan de ene kant van de rafts het water inspringen en je mee laten drijven tot aan het eind van de rij en er daar weer inklimmen (en repeat) Tegen de stroom inzwemmen is onmogelijk! Althans toen wij er waren. Het zal wellicht niet elke dag hetzelfde zijn.

River Kwai Jungle Rafts | papertravels.nl

River Kwai Jungle Rafts

Nathalie schreef hier al eerder over de River Kwai!

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang gratis mijn reisfotografie tips!!

Het laatste reisnieuws in je inbox? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief van Paper Travels en ontvang mijn mini ebook met reisfotografietips gratis!

We sturen geen spam. Uitschrijven kan op elk moment. Powered by ConvertKit
Written by
Simone van den Berg

Reizen doet mijn hart sneller kloppen. Al sinds ik me kan herinneren wilde ik de wereld ontdekken en andere culturen ervaren. Sinds onze allereerste verre reis naar Mexico in 1997 ga ik graag buiten de grenzen van Europa, maar ook dichtbij is nog zoveel moois te ontdekken! Reizen combineren met lekker eten is voor mij de ultieme combinatie. Van al mijn reizen heb ik stapels 'logboeken'. Vandaar de naam Paper Travels.

View all articles
Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Written by Simone van den Berg