Home » Blog » Slapen: The Inn at Cocoa beach
Hotels USA

Slapen: The Inn at Cocoa beach

The Inn at cocoa Beach | papertravels.nl

Het ‘thuis’ gevoel…

Kijk, een hotel moet – naar mijn mening – vooral comfortabel zijn. Het bed is het belangrijkste. Alle andere dingen zijn mooi meegenomen. Dat is de basis. En natuurlijk vind je het ene hotel beter dan het andere hotel. Je kunt nog zo’n lekker bed hebben, maar als de rest van de kamer vol zit met kakkerlakken dan wordt het toch allemaal een stukkie minder aangenaam. Tijdens onze roadtrip door de US hebben we alle varianten wel zo’n beetje gehad. Ja zelfs een kakkerlak zijn we tegengekomen (en nog wel in een gerenommeerd hotel, maar ja die beesten kun je niet aan de lijn leggen he)

The Inn at Cocoa Beach | papertravels.nl
Het zwembad in de tuin

Maar The Inn at Cocoa beach vonden we allebei toch wel het ultieme hotel. Het is een hotel maar zodra je binnenkomt krijg je een beetje het gevoel alsof je thuis komt. De sfeer, de extra’s… alles bij elkaar maakt dit een speciale plek. We kwamen mensen tegen die al jaren lang elk jaar hier heen komen.

Extra’s

Beneden in de huiskamer (lobby is echt geen goed woord hoor) vind je bijvoorbeeld vers gebakken koekjes, ijsthee, altijd koffie en, als je wilt, kun je in de keuken je eigen cocktail shaken. Elke middag staat er wijn met kaas, fruit en crackers voor je klaar. Compliments of the house.

Zelf een cocktail shaken in de keuken?

En nee goedkoop is het hier niet, maar wij vonden het wel een feestje om hier twee nachten te verblijven. Langer konden we niet betalen. Haha… Alle gekheid op een stokje: we zijn geen strandmensen dus twee dagen hier vonden we wel weer genoeg.

En als je hier bent ga dan naar de overkant waar je een bizarre surfshop vind die 24 uur per dag open is. Ron Jon’s surfshop. Wij hebben niks met surfen maar even hier een kijkje nemen is de moeite waard. Ook handig als je een nieuwe bikini of zwembroek nodig hebt of een tshirt of wat dan ook. It’s all there.

Ik moest dit hondje redden uit de surf shop… :))

Ontbijt

Ontbijten kun je binnen of lekker buiten in de ruime tuin. Krijg je wellicht ook gezelschap van de twee papegaaien (nou ja die vliegen niet rond hoor) of een van de hondjes. Het ontbijt zelf is prima. Niet een mega groot buffet of zo maar er zit altijd iets bij dat vers gebakken is, er is vers fruit, koffie en brood.

De kamer is comfortabel met balkonnetje (met schommelstoel!) Je hebt verschillende kamertypes. Ik had de goedkoopste genomen want ja, het is al duur genoeg dat Amerika!

Wij hadden uitzicht op zee en ik denk dat dat geld voor bijna alle kamers. De zee is wel een stukje weg hoor, er zit een tuin met zwembad, een parkeerterrein en duinen tussen. Denk een metertje of 100 maar toch een fijn uitzicht.

Wij vonden het in een heerlijk hotel en zeker een aanrader als je naar Cocoa Beach toe gaat. The Inn at Cocoa Beach

De kamer is comfortabel maar niet het meest interessante aan het hotel

Over de auteur

Simone van den Berg

Simone van den Berg

Al van jongs af aan was ik geinteresseerd in reizen maar mijn moeder werd al wagenziek als er een auto langs kwam rijden dus erg ver zijn we nooit gegaan. In 1997 gingen Tom en ik voor het eerst op een verre reis naar Mexico en sinds die tijd zijn we hooked.. Al jaren houd ik dat allemaal bij in notitie boekjes... Vandaar Paper Travels

Voeg comment toe

Click here to post a comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

Welkom bij Paper Travels

Hoi! Mijn naam is Simone. Reisverslaafd, fotografie-nerd en foodie.
Op Paper Travels vind je reisverhalen, reistips, fotografietips en de lekkerste restaurantjes en beste hotels.
Lekker eten loopt altijd als een rode draad door onze reizen, want tenslotte maakt dat een reis nog net even specialer.

ConvertKit Form

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Het laatste reisnieuws in je inbox? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief van Paper Travels!

We sturen geen spam. Uitschrijven kan op elk moment. Powered by ConvertKit

Reisagenda 2018

Maart: Blankenberge, Belgie
April : 3 weken roadtrip Oost-USA
Mei : Turkije
Mei : Baden-Wurtemberg
Juni : Nedersaksen
Sept : Newcastle