Slapen: The Inn at Cocoa beach

The Inn at cocoa Beach | papertravels.nl

Het ‘thuis’ gevoel…

Kijk, een hotel moet – naar mijn mening – vooral comfortabel zijn. Het bed is het belangrijkste. Alle andere dingen zijn mooi meegenomen. Dat is de basis. En natuurlijk vind je het ene hotel beter dan het andere hotel. Je kunt nog zo’n lekker bed hebben, maar als de rest van de kamer vol zit met kakkerlakken dan wordt het toch allemaal een stukkie minder aangenaam. Tijdens onze roadtrip door de US hebben we alle varianten wel zo’n beetje gehad. Ja zelfs een kakkerlak zijn we tegengekomen (en nog wel in een gerenommeerd hotel, maar ja die beesten kun je niet aan de lijn leggen he)

The Inn at Cocoa Beach | papertravels.nl
Het zwembad in de tuin

Maar The Inn at Cocoa beach vonden we allebei toch wel het ultieme hotel. Het is een hotel maar zodra je binnenkomt krijg je een beetje het gevoel alsof je thuis komt. De sfeer, de extra’s… alles bij elkaar maakt dit een speciale plek. We kwamen mensen tegen die al jaren lang elk jaar hier heen komen.

Extra’s

Beneden in de huiskamer (lobby is echt geen goed woord hoor) vind je bijvoorbeeld vers gebakken koekjes, ijsthee, altijd koffie en, als je wilt, kun je in de keuken je eigen cocktail shaken. Elke middag staat er wijn met kaas, fruit en crackers voor je klaar. Compliments of the house.

Zelf een cocktail shaken in de keuken?

En nee goedkoop is het hier niet, maar wij vonden het wel een feestje om hier twee nachten te verblijven. Langer konden we niet betalen. Haha… Alle gekheid op een stokje: we zijn geen strandmensen dus twee dagen hier vonden we wel weer genoeg.

En als je hier bent ga dan naar de overkant waar je een bizarre surfshop vind die 24 uur per dag open is. Ron Jon’s surfshop. Wij hebben niks met surfen maar even hier een kijkje nemen is de moeite waard. Ook handig als je een nieuwe bikini of zwembroek nodig hebt of een tshirt of wat dan ook. It’s all there.

Ik moest dit hondje redden uit de surf shop… :))

Ontbijt

Ontbijten kun je binnen of lekker buiten in de ruime tuin. Krijg je wellicht ook gezelschap van de twee papegaaien (nou ja die vliegen niet rond hoor) of een van de hondjes. Het ontbijt zelf is prima. Niet een mega groot buffet of zo maar er zit altijd iets bij dat vers gebakken is, er is vers fruit, koffie en brood.

De kamer is comfortabel met balkonnetje (met schommelstoel!) Je hebt verschillende kamertypes. Ik had de goedkoopste genomen want ja, het is al duur genoeg dat Amerika!

Wij hadden uitzicht op zee en ik denk dat dat geld voor bijna alle kamers. De zee is wel een stukje weg hoor, er zit een tuin met zwembad, een parkeerterrein en duinen tussen. Denk een metertje of 100 maar toch een fijn uitzicht.

Wij vonden het in een heerlijk hotel en zeker een aanrader als je naar Cocoa Beach toe gaat. The Inn at Cocoa Beach

De kamer is comfortabel maar niet het meest interessante aan het hotel

 

Wil jij ook naar cocoa beach? Check hier de hotels!

Disclaimer: Sommige van de links in dit artikel zijn affiliate links

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang gratis mijn reisfotografie tips!!

Het laatste reisnieuws in je inbox? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief van Paper Travels en ontvang mijn mini ebook met reisfotografietips gratis!

We sturen geen spam. Uitschrijven kan op elk moment. Powered by ConvertKit

This post is also available in: English (Engels)

Written by
Simone van den Berg

Reizen doet mijn hart sneller kloppen. Al sinds ik me kan herinneren wilde ik de wereld ontdekken en andere culturen ervaren. Sinds onze allereerste verre reis naar Mexico in 1997 ga ik graag buiten de grenzen van Europa, maar ook dichtbij is nog zoveel moois te ontdekken! Reizen combineren met lekker eten is voor mij de ultieme combinatie. Van al mijn reizen heb ik stapels 'logboeken'. Vandaar de naam Paper Travels.

View all articles
Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Written by Simone van den Berg