Stoere hotspot in Utrecht: Kantien

Stoere hotspot in Utrecht | papertravels.nl

Kantien

We hadden mazzel, een paar weken geleden, toen we een lunch hadden gepland in Utrecht. We (Alexandra en ik) vinden het leuk om zo nu en dan eens nieuwe tentjes uit te proberen. Niet noodzakelijkerwijs ‘nieuw’ als in: staat er net. Maar nieuw voor ons. Dit keer was de locatie Utrecht.

Stoere hotspot in Utrecht | papertravels.nl

We hadden afgesproken op een zondag en Kantien is dan open om 12 uur. Ik was er net over 12 dus alles was nog lekker leeg. Fijn voor de foto’s… 🙂 Voor een zonnige dag kun je er heerlijk buiten zitten op het grote en ruime terras. Het was zelfs zo heet dat we al snel verschoven onder de parasol want het zonnetje brandde lekker. En dat in april. Ik vermoed dus dat het er in de zomer goed heet is. Het terras is een fijn allegaartje van diverse grote en kleine tafels, met meer en minder comfortable stoelen. Dat is dan het enige nadeel. Een kussentje voor de billen zou op sommige stoeltjes wel fijn zijn.

Stoere hotspot in Utrecht, Kantien | papertravels.nl

Binnen zat natuurlijk niemand dus vandaar die hele lege foto’s, maar ook dat vond ik er erg tof uitzien. Zeker de moeite om nog een keer terug te gaan voor het avondeten.

Ik ben vergeten om het eten te fotograferen (ja echt..) al was dat van mij nu niet meteen erg fotogeniek. Ik had een bolletje met een gepocheerd ei, biet en Hollandaise saus. Lekker, al had dat bolletje wel wat spannender gemogen van mij. De appel-rabarber crumble die ik als toetje at was heerlijk. Alex had een chocolade muffin en gekozen voor de kroketten op brood. Dat werd dan weer wel geserveerd op een stoere boterham. Beter dan mijn kleffe bolletje. Maar goed, puntje van aandacht.

Verder helemaal topplek met heerlijke koffie, lekker koekje bij de koffie, humoristische bediening en lekker relaxt. Aanrader!

Kantien, ravellaan 96, 3533 JR Utrecht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang gratis mijn reisfotografie tips!!

Het laatste reisnieuws in je inbox? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief van Paper Travels en ontvang mijn mini ebook met reisfotografietips gratis!

We sturen geen spam. Uitschrijven kan op elk moment. Powered by ConvertKit
Written by
Simone van den Berg

Reizen doet mijn hart sneller kloppen. Al sinds ik me kan herinneren wilde ik de wereld ontdekken en andere culturen ervaren. Sinds onze allereerste verre reis naar Mexico in 1997 ga ik graag buiten de grenzen van Europa, maar ook dichtbij is nog zoveel moois te ontdekken! Reizen combineren met lekker eten is voor mij de ultieme combinatie. Van al mijn reizen heb ik stapels 'logboeken'. Vandaar de naam Paper Travels.

View all articles
Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Written by Simone van den Berg