Home » Blog » Stoere hotspot in Utrecht: Kantien
Nederland Restaurants Reviews

Stoere hotspot in Utrecht: Kantien

Stoere hotspot in Utrecht | papertravels.nl

Kantien

We hadden mazzel, een paar weken geleden, toen we een lunch hadden gepland in Utrecht. We (Alexandra en ik) vinden het leuk om zo nu en dan eens nieuwe tentjes uit te proberen. Niet noodzakelijkerwijs ‘nieuw’ als in: staat er net. Maar nieuw voor ons. Dit keer was de locatie Utrecht.

Stoere hotspot in Utrecht | papertravels.nl

We hadden afgesproken op een zondag en Kantien is dan open om 12 uur. Ik was er net over 12 dus alles was nog lekker leeg. Fijn voor de foto’s… 🙂 Voor een zonnige dag kun je er heerlijk buiten zitten op het grote en ruime terras. Het was zelfs zo heet dat we al snel verschoven onder de parasol want het zonnetje brandde lekker. En dat in april. Ik vermoed dus dat het er in de zomer goed heet is. Het terras is een fijn allegaartje van diverse grote en kleine tafels, met meer en minder comfortable stoelen. Dat is dan het enige nadeel. Een kussentje voor de billen zou op sommige stoeltjes wel fijn zijn.

Stoere hotspot in Utrecht, Kantien | papertravels.nl

Binnen zat natuurlijk niemand dus vandaar die hele lege foto’s, maar ook dat vond ik er erg tof uitzien. Zeker de moeite om nog een keer terug te gaan voor het avondeten.

Ik ben vergeten om het eten te fotograferen (ja echt..) al was dat van mij nu niet meteen erg fotogeniek. Ik had een bolletje met een gepocheerd ei, biet en Hollandaise saus. Lekker, al had dat bolletje wel wat spannender gemogen van mij. De appel-rabarber crumble die ik als toetje at was heerlijk. Alex had een chocolade muffin en gekozen voor de kroketten op brood. Dat werd dan weer wel geserveerd op een stoere boterham. Beter dan mijn kleffe bolletje. Maar goed, puntje van aandacht.

Verder helemaal topplek met heerlijke koffie, lekker koekje bij de koffie, humoristische bediening en lekker relaxt. Aanrader!

Kantien, ravellaan 96, 3533 JR Utrecht

Over de auteur

Simone van den Berg

Simone van den Berg

Al van jongs af aan was ik geinteresseerd in reizen maar mijn moeder werd al wagenziek als er een auto langs kwam rijden dus erg ver zijn we nooit gegaan. In 1997 gingen Tom en ik voor het eerst op een verre reis naar Mexico en sinds die tijd zijn we hooked.. Al jaren houd ik dat allemaal bij in notitie boekjes... Vandaar Paper Travels

Voeg comment toe

Click here to post a comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

Welkom bij Paper Travels

Hoi! Mijn naam is Simone. Reisverslaafd, fotografie-nerd en foodie.
Op Paper Travels vind je reisverhalen, reistips, fotografietips en de lekkerste restaurantjes en beste hotels.
Lekker eten loopt altijd als een rode draad door onze reizen, want tenslotte maakt dat een reis nog net even specialer.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Het laatste reisnieuws in je inbox? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief van Paper Travels!

We sturen geen spam. Uitschrijven kan op elk moment. Powered by ConvertKit

Reisagenda 2018

Maart: Blankenberge, Belgie
April : 3 weken roadtrip Oost-USA
Mei : Turkije
Mei : Baden-Wurtemberg
Juni : Nedersaksen
Sept : Newcastle