Home » Blog » The Green Kitchen – Vegetarisch eten in Wageningen
Nederland Restaurants

The Green Kitchen – Vegetarisch eten in Wageningen

Recent was ik met Nathalie van Map of Joy (super leuke site als je nog op zoek bent naar de nodige city- of roadtrip tips!) op pad naar Wageningen…. Wageningen? Hoor ik je denken… Ja Wageningen dus… Best een ok stad maar eigenlijk ook niet zo heel erg bijzonder. En dus namen we onze toevlucht tot leuke eettentjes. Want die zitten er dan weer wel in Wageningen.

The Green Kitchen

Voor de lunch kozen we The Green Kitchen. Even van tevoren googlen voor je naar een plaats gaat is best handig zeg maar. Het zit allemaal dicht bij elkaar trouwens hoor, want Wageningen is niet groot. Althans het centrum is zeker niet zo erg groot. Het centrale punt van Wageningen is de Markt. Hier vind je diverse leuke eettentjes rondom de kerk gebouwd. Wij namen een kopje koffie bij Robuust. Ook een leuke tent voor de lunch denken we maar we kozen dit keer voor The Green Kitchen, een vegetarisch restaurantje.

The Green Kitchen | papertravels.nl

De kaart was echt super leuk met genoeg originele gerechten erop. Ook als je vegan eet is er genoeg te vinden. Nathalie eet glutenvrij en ook dat was niet al te ingewikkeld. Ze nam de vega burger met een glutenvrij broodje. Ik koos voor de “Healthy Kapsalon” die natuurlijk in de verste verte niet op een kapsalon lijkt, maar in ieder geval zeker tien keer lekkerder was!

Al met al maakte de lunch ons enigszins teleurstellende bezoek meer dan goed. Woon je dus in Wageningen of omstreken dan is The Green Kitchen zeker een aanrader voor een lekkere lunch. Het is een populaire plek trouwens dus hou rekening met drukte.

 

Over de auteur

Simone van den Berg

Simone van den Berg

Al van jongs af aan was ik geinteresseerd in reizen maar mijn moeder werd al wagenziek als er een auto langs kwam rijden dus erg ver zijn we nooit gegaan. In 1997 gingen Tom en ik voor het eerst op een verre reis naar Mexico en sinds die tijd zijn we hooked.. Al jaren houd ik dat allemaal bij in notitie boekjes... Vandaar Paper Travels

1 Comment

Click here to post a comment

Welkom bij Paper Travels

Hoi! Mijn naam is Simone. Reisverslaafd, fotografie-nerd en foodie.
Op Paper Travels vind je reisverhalen, reistips, fotografietips en de lekkerste restaurantjes en beste hotels.
Lekker eten loopt altijd als een rode draad door onze reizen, want tenslotte maakt dat een reis nog net even specialer.

ConvertKit Form

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Het laatste reisnieuws in je inbox? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief van Paper Travels!

We sturen geen spam. Uitschrijven kan op elk moment. Powered by ConvertKit

Reisagenda 2018

Maart: Blankenberge, Belgie
April : 3 weken roadtrip Oost-USA
Mei : Turkije
Mei : Baden-Wurtemberg
Juni : Nedersaksen
Sept : Newcastle