The Green Kitchen – Vegetarisch eten in Wageningen

Recent was ik met Nathalie van Map of Joy (super leuke site als je nog op zoek bent naar de nodige city- of roadtrip tips!) op pad naar Wageningen…. Wageningen? Hoor ik je denken… Ja Wageningen dus… Best een ok stad maar eigenlijk ook niet zo heel erg bijzonder. En dus namen we onze toevlucht tot leuke eettentjes. Want die zitten er dan weer wel in Wageningen.

The Green Kitchen

Voor de lunch kozen we The Green Kitchen. Even van tevoren googlen voor je naar een plaats gaat is best handig zeg maar. Het zit allemaal dicht bij elkaar trouwens hoor, want Wageningen is niet groot. Althans het centrum is zeker niet zo erg groot. Het centrale punt van Wageningen is de Markt. Hier vind je diverse leuke eettentjes rondom de kerk gebouwd. Wij namen een kopje koffie bij Robuust. Ook een leuke tent voor de lunch denken we maar we kozen dit keer voor The Green Kitchen, een vegetarisch restaurantje.

The Green Kitchen | papertravels.nl

De kaart was echt super leuk met genoeg originele gerechten erop. Ook als je vegan eet is er genoeg te vinden. Nathalie eet glutenvrij en ook dat was niet al te ingewikkeld. Ze nam de vega burger met een glutenvrij broodje. Ik koos voor de “Healthy Kapsalon” die natuurlijk in de verste verte niet op een kapsalon lijkt, maar in ieder geval zeker tien keer lekkerder was!

Al met al maakte de lunch ons enigszins teleurstellende bezoek meer dan goed. Woon je dus in Wageningen of omstreken dan is The Green Kitchen zeker een aanrader voor een lekkere lunch. Het is een populaire plek trouwens dus hou rekening met drukte.

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang gratis mijn reisfotografie tips!!

Het laatste reisnieuws in je inbox? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief van Paper Travels en ontvang mijn mini ebook met reisfotografietips gratis!

We sturen geen spam. Uitschrijven kan op elk moment. Powered by ConvertKit
Written by
Simone van den Berg

Reizen doet mijn hart sneller kloppen. Al sinds ik me kan herinneren wilde ik de wereld ontdekken en andere culturen ervaren. Sinds onze allereerste verre reis naar Mexico in 1997 ga ik graag buiten de grenzen van Europa, maar ook dichtbij is nog zoveel moois te ontdekken! Reizen combineren met lekker eten is voor mij de ultieme combinatie. Van al mijn reizen heb ik stapels 'logboeken'. Vandaar de naam Paper Travels.

View all articles
Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1 comment
Written by Simone van den Berg