USA Roadtrip 2018!

Roadtrip USA | papertravels.nl

Geboekt!

Hoe fijn is het om die eerste reis van het jaar te boeken.. 🙂 Het plan om naar de US te gaan hadden we vorig jaar al maar dat is toen door allerlei andere omstandigheden Italie geworden. Ook leuk, maar ik verheug me nu al op die reis naar de US. We hebben niet veel geboekt; ja de tickets (kon nog net met de KLM wereldweken, scheelde toch weer aanzienlijk op de ticketprijs) en de eerste paar nachten in New York. Verder is het een auto regelen en dan zien we wel waar we terecht komen.

2006

In 2006 was ik voor het laatst in New York tijdens een bliksembezoek. We moesten voor werk naar Portland (ik werkte in die tijd bij Nike) en besloten met een aantal collega’s er nog wat dagen aan vast te plakken in New York. Ik was meteen verliefd op de stad. Ik ga ervan uit dat er het nodige is veranderd in de tussentijd. Twaalf jaar is tenslotte een hele tijd. Op dat moment was 9/11 nog niet zo erg lang geleden en was Ground Zero niet meer dan een enorme bouwput. Ik heb begrepen (en gezien op foto’s en film) dat het inmiddels af is. Maar ik heb al een aardig lijstje van andere dingen die we “moeten” doen in New York. Maar meer tips zijn van harte welkom natuurlijk!

Vanaf New York zakken we naar beneden en nu op de planning staan: Philadelphia, Washington (misschien), Charleston, New Orleans, Tampa en Naples. In willekeurige volgorde. Nog andere plaatsen die we zeker aan moeten doen? Of tips voor restaurants en dingen te doen in de genoemde steden?

We verblijven in New York in een AirBNB appartement in Brooklyn. Ik ga kijken of ik in New York fietsen kan regelen want enorme stukken lopen is denk ik niet te doen, al is de metro bij ons appartementje om de hoek.

Ondertussen ga ik door zoeken naar things to do en see in East USA. Voorpret is toch altijd wel de leukste pret vind ik hoor!

En.. het mooie is… het is niet eens heel erg lang wachten meer! (April!!)

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang gratis mijn reisfotografie tips!!

Het laatste reisnieuws in je inbox? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief van Paper Travels en ontvang mijn mini ebook met reisfotografietips gratis!

We sturen geen spam. Uitschrijven kan op elk moment. Powered by ConvertKit

This post is also available in: English (Engels)

Written by
Simone van den Berg

Reizen doet mijn hart sneller kloppen. Al sinds ik me kan herinneren wilde ik de wereld ontdekken en andere culturen ervaren. Sinds onze allereerste verre reis naar Mexico in 1997 ga ik graag buiten de grenzen van Europa, maar ook dichtbij is nog zoveel moois te ontdekken! Reizen combineren met lekker eten is voor mij de ultieme combinatie. Van al mijn reizen heb ik stapels 'logboeken'. Vandaar de naam Paper Travels.

View all articles
Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Written by Simone van den Berg