Home » Blog » USA Roadtrip 2018!
New York USA

USA Roadtrip 2018!

Roadtrip USA | papertravels.nl

Geboekt!

Hoe fijn is het om die eerste reis van het jaar te boeken.. 🙂 Het plan om naar de US te gaan hadden we vorig jaar al maar dat is toen door allerlei andere omstandigheden Italie geworden. Ook leuk, maar ik verheug me nu al op die reis naar de US. We hebben niet veel geboekt; ja de tickets (kon nog net met de KLM wereldweken, scheelde toch weer aanzienlijk op de ticketprijs) en de eerste paar nachten in New York. Verder is het een auto regelen en dan zien we wel waar we terecht komen.

2006

In 2006 was ik voor het laatst in New York tijdens een bliksembezoek. We moesten voor werk naar Portland (ik werkte in die tijd bij Nike) en besloten met een aantal collega’s er nog wat dagen aan vast te plakken in New York. Ik was meteen verliefd op de stad. Ik ga ervan uit dat er het nodige is veranderd in de tussentijd. Twaalf jaar is tenslotte een hele tijd. Op dat moment was 9/11 nog niet zo erg lang geleden en was Ground Zero niet meer dan een enorme bouwput. Ik heb begrepen (en gezien op foto’s en film) dat het inmiddels af is. Maar ik heb al een aardig lijstje van andere dingen die we “moeten” doen in New York. Maar meer tips zijn van harte welkom natuurlijk!

Vanaf New York zakken we naar beneden en nu op de planning staan: Philadelphia, Washington (misschien), Charleston, New Orleans, Tampa en Naples. In willekeurige volgorde. Nog andere plaatsen die we zeker aan moeten doen? Of tips voor restaurants en dingen te doen in de genoemde steden?

We verblijven in New York in een AirBNB appartement in Brooklyn. Ik ga kijken of ik in New York fietsen kan regelen want enorme stukken lopen is denk ik niet te doen, al is de metro bij ons appartementje om de hoek.

Ondertussen ga ik door zoeken naar things to do en see in East USA. Voorpret is toch altijd wel de leukste pret vind ik hoor!

En.. het mooie is… het is niet eens heel erg lang wachten meer! (April!!)

This post is also available in: English (Engels)

Over de auteur

Simone van den Berg

Simone van den Berg

Al van jongs af aan was ik geinteresseerd in reizen maar mijn moeder werd al wagenziek als er een auto langs kwam rijden dus erg ver zijn we nooit gegaan. In 1997 gingen Tom en ik voor het eerst op een verre reis naar Mexico en sinds die tijd zijn we hooked.. Al jaren houd ik dat allemaal bij in notitie boekjes... Vandaar Paper Travels

Voeg comment toe

Click here to post a comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

Welkom bij Paper Travels

Hoi! Mijn naam is Simone. Reisverslaafd, fotografie-nerd en foodie.
Op Paper Travels vind je reisverhalen, reistips, fotografietips en de lekkerste restaurantjes en beste hotels.
Lekker eten loopt altijd als een rode draad door onze reizen, want tenslotte maakt dat een reis nog net even specialer.

ConvertKit Form

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Het laatste reisnieuws in je inbox? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief van Paper Travels!

We sturen geen spam. Uitschrijven kan op elk moment. Powered by ConvertKit

Reisagenda 2018

Maart: Blankenberge, Belgie
April : 3 weken roadtrip Oost-USA
Mei : Turkije
Mei : Baden-Wurtemberg
Juni : Nedersaksen
Sept : Newcastle