Vanuit Antwerpen

Antwerpen | papertravels.nl

Goedenmorgen! Vanuit mijn B&B In Antwerpen… Wat een fijne stad is het toch! Ik ben gisteren aangekomen in Antwerpen en heb vandaag nog om de stad verder te ontdekken… Verwacht dus binnenkort allerlei fijne tips om Antwerpen te ontdekken. Voornamelijk op culinair gebied met her en der een leuke shop er tussen. En eigenlijk is er geen reden om niet even langs te gaan. Vanaf mijn woonplaats in het midden van Nederland ben je in twee uur tijd midden in het centrum van Antwerpen. Het is langer rijden om naar Maastricht te gaan. Perfect om een weekendje weg te gaan en eigenlijk ook perfect om een dagje uit te doen. Dat is met die tijden goed te doen. Mits je geen file hebt natuurlijk want de ring van Antwerpen is wel berucht!

Gisteren heb ik het gebied rondom het MAS verkend en vandaag is Zuid aan de beurt.. Eerst ontbijten in mijn fijne B&B (Rosier10. Binnenkort meer hierover ook!)

Written by
Simone van den Berg

Reizen doet mijn hart sneller kloppen. Al sinds ik me kan herinneren wilde ik de wereld ontdekken en andere culturen ervaren. Sinds onze allereerste verre reis naar Mexico in 1997 ga ik graag buiten de grenzen van Europa, maar ook dichtbij is nog zoveel moois te ontdekken! Reizen combineren met lekker eten is voor mij de ultieme combinatie. Van al mijn reizen heb ik stapels 'logboeken'. Vandaar de naam Paper Travels.

View all articles
Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

10 comments
Written by Simone van den Berg