Villa Saporis – Hasselt, België 

Charme hotel Villa Saporis in Hasselt is een aanrader als je hier in de buurt moet zijn. Prachtige locatie, voorzien van alle gemakken en betaalbaar ook nog. Wij waren € 115,- kwijt voor twee personen inclusief uitgebreid ontbijt. Vers gemaakte eitjes, heerlijke verse jus, versgebakken brood met eigen gemaakte jam en natuurlijk lekkere koffie.
Vergeten om een foto te maken van de kamer voor we er een bende van maakten maar daar zie je genoeg voorbeelden van op de site!

Ook hier boeken? Check dan hier

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang gratis mijn reisfotografie tips!!

Het laatste reisnieuws in je inbox? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief van Paper Travels en ontvang mijn mini ebook met reisfotografietips gratis!

We sturen geen spam. Uitschrijven kan op elk moment. Powered by ConvertKit

This post is also available in: English (Engels)

Written by
Simone van den Berg

Reizen doet mijn hart sneller kloppen. Al sinds ik me kan herinneren wilde ik de wereld ontdekken en andere culturen ervaren. Sinds onze allereerste verre reis naar Mexico in 1997 ga ik graag buiten de grenzen van Europa, maar ook dichtbij is nog zoveel moois te ontdekken! Reizen combineren met lekker eten is voor mij de ultieme combinatie. Van al mijn reizen heb ik stapels 'logboeken'. Vandaar de naam Paper Travels.

View all articles
Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Written by Simone van den Berg