Winactie: My Travel Journal

Deze actie is gesloten en de winnaar van het reisdagboek is Stephanie van Expeditie Aardbol! Gefeliciteerd Stephanie!

Suck Uk my travel journal | papertravels.nl

Afgelopen zondag (de 1e febr) waren manlief en ik even op bezoek bij de Showup beurs in Vijfhuizen, Daar staan allerlei kleine leuke merken met prachtige producten en eigenlijk al bijna meteen bij aankomst liep ik tegen Suck UK aan. Zeker gezien hetgeen ik jullie gisteren heb verteld over de historie van Paper Travels zal het je wellicht niet verbazen dat ik meteen verliefd was op hun travel journal en ‘levensdagboek’. En ik heb er al veel hoor, dus je moet op zich van goede huize komen wil je me omver blazen.. 😉 Maar laten we eerlijk zijn met een hoes zoals deze ben je toch meteen om? Dus het eerste dat ik deed was online op zoek gaan naar het reis dagboek en dat vond ik al snel bij fonQ.

Screen Shot 2015-02-02 at 16.07.43

Nu wil het toeval dat ik vandaag jarig ben.. Hoera!! En iemand die jarig is die trakteert lijkt mij. Omdat ik dan natuurlijk wat moeilijk taartjes voor iedereen kan bakken, leek een mooie winactie me het ultieme verjaardags kadootje.

Dus… in samenwerking met fonQ, waar je My Travel Journal natuurlijk ook gewoon kunt kopen (en ook de hele mooie ‘My Life Story‘ – mega dik dagboek!) mag ik deze winactie houden. Wat moet je ervoor doen? Nou om te beginnen natuurlijk een comment achterlaten op deze post. Laat me weten welke reis of reizen je in dit pracht boekwerk gaat beschrijven en de mooiste, origineelste of gewoon leukste comment wint deze beauty.

Daarnaast vind ik het natuurlijk ook leuk als je me volgt op Bloglovin, Facebook en/of Twitter… 😉

Je hebt tot en met zondag 15 februari de tijd om je comment achter te laten. Op 16 februari trek ik de winnaar en ontvang je per email een berichtje.

Written by
Simone van den Berg

Reizen doet mijn hart sneller kloppen. Al sinds ik me kan herinneren wilde ik de wereld ontdekken en andere culturen ervaren. Sinds onze allereerste verre reis naar Mexico in 1997 ga ik graag buiten de grenzen van Europa, maar ook dichtbij is nog zoveel moois te ontdekken! Reizen combineren met lekker eten is voor mij de ultieme combinatie. Van al mijn reizen heb ik stapels 'logboeken'. Vandaar de naam Paper Travels.

View all articles
Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

51 comments
 • Hieperdepiep hoeraaaaa! Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!! Tja, niet meedoen is gewoon geen optie hè 😉 Ik ga op wéreldreis Simoon! Dan is dit wat je nodig hebt 🙂 (en daarna ben ik zéker niet uitgereisd…!)
  Liefs,
  Ria.

 • Gefeliciteerd Simone! Dit jaar een reis naar Indonesië. Lijkt me echt helemaal fantastisch. Dit zou een handige gadget zijn, aangezien ik op reis altijd vergeet te schrijven.. En ik wil natuurlijk niet al die lekkere recepten vergeten die ik ga leren!

 • Haha! Wat een leuke winactie! Maar wacht, first things first: van harte gefeliciteerd!
  Ik schrijf dus al mijn avonturen ook nog oldskool in een notitieboek. Hij is van harte welkom om bij mij te komen wonen, ik beloof dat hij mooie dingen te zien krijgt.

 • Jaaa ik wil! 😉 Behoorlijke addict hier.. Ik blijf stug op papieren schrijven en blijf alles dat digitaal is vermijden. (Voor zover dat mogelijk is) Net tickets geboekt voor een gave roadtrip in mei en daar zal ie perfect voor zijn! Bosnie, Servie, Montenegro en Kroatie 🙂

 • Hoi Simone,
  Allereerst hartelijk gefeliciterd met je verjaardag en nog vele jaren !!
  Wat een leuke winactie.
  Dankzei jou zijn wij onze reiservaring ook gaan opschrijven in een boekje :$
  Inmiddels hebben we al heel wat boekjes mogen vullen. 🙂
  Wij hopen er dit jaar 1 te vullen met onze ervaringen van een reis naar Canada & Alaska.
  Groejes Sas & Jill

  • He Sas & Jill!
   O wat leuk! Grappige is dat ik nu met mijn reisblog ook oude notitie boeken veel teruglees en de foto’s natuurlijk bekijk en ik kom jullie dus steeds tegen als het over Costa Rica gaat.. 😉 Klinkt ook fijn die reis naar Canada en Alaska! Staat nog op mijn verlanglijst!

 • Van harte met je verjaardag!!

  Ik schrijf elke vakantie, kort of lang, een dagboek. Met de nodige bonnetjes, zakjes, tickets en trouw een pen die het halverwege begeeft. Ik heb ze nog steeds allemaal sinds mijn allereerste vakantie op mezelf in 1980. Wat zou ik het fijn vinden nu een Traveljournal te kunnen bijhouden voor de komende wintersportvakantie, die heel bijzonder wordt omdat mijn ouders (76 en 73) meegaan die begin maart 55 jaar getrouwd zijn. Ik gebruik het journal dan ook voor een bijzonder fotoboek voor ze als herinnering aan deze misschien laatste wintersportvakantie voor ze.

  • Dank je wel Marjon en ja, dat is toch gewoon zo leuk he een ‘logboek’ bijhouden op reis. Er zijn vaak genoeg momenten dat je toch moet wachten (als je onderweg bent bijvoorbeeld) en wat is een betere tijdsbesteding als alles dan opschrijven. Wat leuk dat je ouders meegaan op wintersport!

 • Jeeeeej gefeliciteerd!
  En wat een toffe journal, ik kan er zo van genieten om dingen op papier te zetten. Ook al is mijn leven grotendeels ‘online’, iets teruglezen op papier is toch leuker ;-). Dit jaar staat er een prachtige rondreis op Bali op de planning en het lijkt me te gek om alle ervaringen bij te houden in My Travel Journal. * Duim Duim *.

  Veel plezier vandaag!!

  • Dankjewel Lianne! Bali! Wow… Wij hebben er niet zoveel van gezien eigenlijk omdat het aan het eind van onze rondreis door de Sunda eilanden zat maar wellicht ooit nog eens terug om ook het andere Bali te kunnen zien. Ik duim met je mee.. 😉

 • Van harte gefeliciteerd met je verjaardag Simone! Hoewel ik het niet erg had gevonden als je voor iedereen taartjes ging bakken, is een winactie inderdaad wat leuker 😉 Momenteel maken wij veel (kleine) tripjes en ik mag daar altijd graag over schrijven. In mei verwachten wij ons eerste kleintje (whoeiii!) en dan zal het reizen wel een beetje minder worden. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat de reizen die we gaan maken minder bijzonder worden, ik denk juist bijzonderder. Daarom lijkt het me ontzettend leuk om een reisdagboek bij te houden voor ons kindje .. Schrijven over alle dingen die hij/zij meemaakt tijdens onze reizen, ontzettend leuk voor later!! 🙂

  • O Maud wat leuk dat je zwanger bent! En… eigenlijk zou je dan eens moeten kijken ook naar My Life Story, ook van Suck UK. Zeker als je het leuk vind om dingen bij te houden is dat echt perfect. Ik heb hem ook, maar ja ik had hem niet toen ik net geboren was.. 😉 Is echt leuk om zijn of haar leven stap voor stap in bij te houden en later door te geven om het zelf te doen… Maar een reisdagboek is natuurlijk ook leuk!

 • Gefeliciflapsteerd met je verjaardag om mee te beginnen! Och,och,och, wat zou me dat goed uitkomen: zo’n mooi notitieboek winnen! We gaan vanaf 25 febr. Een reis

 • Hoi Simone,

  Gefeliciteerd!!! Leuk dat je je verjaardag met ons deelt! Staan er taarten en ander lekkers op het programma vandaag?
  In ieder geval een hele gezellige dag met allen die je lief zijn.

  Wij maken, naar verwachting een van de laatste reizen al s bijna compleet gezin, de meeste kids vliegen uit en gaan hun eigen plan trekken ook in de vakantie. Dus het is wel gaaf om van deze speciale spaanse vakantie een mooi verslag te maken!

 • Te laat voor je verjaardag maar daarom niet minder gemeend: gefeliciteerd en ik hoop dat je een leuke dag hebt gehad.

  Mijn oudste kind DENKT na haar afstuderen de wijde wereld in te trekken voor onbepaalde tijd. Plannen zijn vaag, heel vaag. Hier gaat dus op: eerst zien en dan pas geloven 😉
  MAAR … stel dat ze ergens voor langere tijd verblijft, dan pak ik ook mijn koffer. Waar dan ook naartoe …

   • Die plannen zijn bij mij pas ‘laat’ ontstaan (lees: na mijn scheiding) en ik doe ook inderdaad hard mijn best om die wensen waarheid te laten worden. Na enig uitstel staat in november Cuba in de planning. Deze maand krijgt ons plan meer vorm en zal http://autenticacuba.nu/ bijgewerkt gaan worden. Het grappige is, alle gangbare extensies van deze domeinnaam zijn geregistreerd door het ministerie van toerisme van Cuba maar deze zijn ze vergeten. Of zo?

 • oeps ik ben iets te laat maar alsnog van harte gefeliciteerd of zoals ze hier in Argentinie zeggen : Feliz cumpleaños !!
  Reizen en koken is mijn ding dus beide sites van je zijn ook mijn favoriet !! of nouja wacht correctie reizen doe ik omdat mijn partner voetbalt en we sinds 2013 van Nederland naar Uruguay naar Colombia en nu in Argentinie zijn verhuisd. Dus we gaan en staan overal , en soms denk ik misschien moet ik eens een keer de verhalen / avonturen opschrijven buiten het bloggen om. Ik kende van mijn ouders van vroeger van onze vakanties naar italie , indonesie, maleisie, egypte, amerika dat ze altijd in een boek schreven ( toen der tijd een gewoon notitie boek ) en ja wij als kinderen waren ook verplicht minstens 1 keer erin te hebben geschreven hoe de dag was verlopen.. Misschien moet ik nu ik zo alleen met mijn partner reis overal en nergens ook maar eens gaan beginnen met het op papier de avonturen schrijven.!! Ik hoop dat je een leuke , gezellige en vooral smullende dag hebt gehad!!

 • En, de nieuwsgierigheid nog wat verder toegenomen de afgelopen dagen? Ik zal je niet langer in spanning houden hoor.. haha 😉

  Op mijn werk heb ik goedkeuring gekregen om aan het einde van dit jaar nóg een keer drie maanden te gaan reizen (Mijn collega’s zijn goud, echt (waren ze al hoor!). Dus je snapt.. ik krijg weer heel wat te schrijven dit jaar! Waarschijnlijk wordt het een trip door Indonesië, Cambodja en Hongkong. Even los van het feit dat het fijn is om op te schrijven wat je allemaal meemaakt tijdens een reis, ervaar ik vaak ook na een reis allerlei geluksmomenten en lessen door de relativering of herinnering die sommige (flarden van) verhalen en ervaringen bieden.

  P.s. stiekem heb ik dezelfde crush op reis-boekjes, dus ik heb er ook nog wel wat liggen hoor 😉 Maar ik ben het met je eens.. het is een beauty!

  • OOooo, jaloers!!! Wat gaaf Elize! Ja ik snap helemaal dat je dan een nieuw dagboekje goed kan gebruiken. Deze is namelijk ook lekker dik dus daar kun je best drie maanden in kwijt gok ik zo… Als je nog tips nodig hebt voor Indonesie (welk stuk ga je doen?), Cambodja of Hong Kong… let me know!

 • Nog van harte gefeliciteerd Simone! Wat een leuk idee om te trakteren op zo’n mooi reisdagboek.

  Heerlijk vind ik het; schrijven in een dagboek. Of het nu over een fijne vakantie is of over mijn keukenavonturen. Dit mooie boek zou ik gebruiken om onze favoriete recepten in te schrijven: van mijn dochters, mijn moeder en mij. Met zo veel mogelijk zelfgemaakte foto’s en illustraties erbij. Het wordt een culinaire reis dus. Ik zie het al helemaal voor me 🙂
  Mocht ik het niet winnen, dan ga ik het mezelf misschien wel cadeau doen. Vrijdag ben ik namelijk jarig!

 • Dan ontdek je op deze middag een super leuk reisblog en krijg je deze optie nog erbij. Ten eerste van harte gefeliciteerd en voor mij is ook geen optie om niet mee te doen.

  Ik ga in september mijn minor volgen in Denemarken. En zo veel mogelijk vast te kunnen leggen (ja mijn camera ligt al zowat klaar) wil ik ook graag dit vastleggen in een mooie boekje.

  In ieder geval bedankt voor de tip!

  Liefs,

  Darya

 • Ten eerste, nog gefeliciteerd! Wat een ontzettend leuk cadeautje mag je weggeven!
  Over 2 weken zit ik op dit moment in het vliegtuig naar Sri Lanka! Ik ben nog steeds op zoek naar een fijn boekje om al onze avonturen in op te schrijven. Deze journal ziet er geweldig uit en hij gaat zeker mee in de rugzak, mocht ik de gelukkige winnaar zijn.

 • Leuk Simone! Heb je een fijne verjaardag gehad? Hmm met zo’n travel journal heb ik geen excuus meer om eindelijk met mijn eigen blog te beginnen 😉 Mn ouders op de stang jagen en nog wel even weg blijven.. Maar ondertussen kan iedereen dan wel meegenieten van alle avonturen 😀 Zwemmen met de zeehonden en dolfijnen hier in Baird Bay, adrenaline opzoeken in Nieuw Zeeland en allerlei lekkere gerechten proberen in Azie, heb er nu al zin in!

 • Je reminder in je andere blog van vandaag heeft geholpen hoor! In september zullen wij in het huwelijksbootje stappen. Bestemming voor de huwelijksreis is nog onbekend, maar zijn er wel druk mee bezig. Wat zou dit mooie boekje van pas komen zeg! Ik ding dan ook graag mee.

Written by Simone van den Berg