Withlocals – nu ook in Amsterdam

Eat with locals | papertravels.nl

Stel; je komt aan in een vreemd land. Je kent er niemand, maar je wilt wel graag eens de echte keuken proeven. Restaurants zijn er genoeg maar hoe weet je nou of je de local cuisine ‘te pakken’ hebt? Simpel; je boekt een diner. Niet bij een restaurant maar bij een local die voor jou een heerlijk diner bereid of misschien iemand om je rond te leiden in zijn of haar stad?

Withlocals zorgt ervoor dat je, zonder veel moeite, een dinertje of uitje regelt met een local. De site Withlocals.com laat je zien waar je kunt boeken, met wie en wat de kosten zijn. Bovendien kunnen gasten achteraf een review geven zodat je ook kunt zien of een bepaalde “chef” wellicht culinaire hoogstandjes produceert.

With locals screenshot website | papertravels.nl

Ik vind het een geweldig leuk initiatief en kan niet wachten om er een keer gebruik van te maken. Het fijne is dat Withlocals nu ook in ons eigen land wordt gelanceerd. Wil jij dus eens een diner bereiden voor iemand uit, bijvoorbeeld, Thailand? Neem dan vooral een kijkje op de site om te zien hoe het werkt en hoe je je aan kunt melden als host. Ook Nederlanders kunnen gebruik maken van het aanbod, dus je kunt ook gerust iemand uit Groningen of Limburg te eten krijgen. Check hier hoe je je in kunt schrijven

Written by
Simone van den Berg

Reizen doet mijn hart sneller kloppen. Al sinds ik me kan herinneren wilde ik de wereld ontdekken en andere culturen ervaren. Sinds onze allereerste verre reis naar Mexico in 1997 ga ik graag buiten de grenzen van Europa, maar ook dichtbij is nog zoveel moois te ontdekken! Reizen combineren met lekker eten is voor mij de ultieme combinatie. Van al mijn reizen heb ik stapels 'logboeken'. Vandaar de naam Paper Travels.

View all articles
Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Written by Simone van den Berg