Mijn naam is Simone en ik woon in het midden van het land met katten Humphrey en Buffy. In het dagelijks leven ben ik foodfotograaf, receptontwikkelaar en blogger. Mijn leven staat altijd in het teken van eten. En dat is niet anders als ik op reis ben. Eet je met me mee?

Welkom!

Paper Travels is geboren omdat ik ten stelligste geloof dat eten mensen met elkaar verbindt. En dat het niet uitmaakt waar je woont of welke taal je spreekt of welke huidskleur je hebt. Als je samen aan tafel zit vervallen alle verschillen. Op Paper Travels wil ik je laten zien welke culinaire rijkdommen de wereld heeft.

Paper Travels is mijn culinaire reisblog waar ik je meeneem op reis door de lokale keuken van elk land. Ik probeer gerechten uit, vind de lekkerste en beste restaurants of de leukste/lekkerste of engste lokale specialiteit.

Eenmaal thuis aangekomen probeer ik mijn favoriete gerecht van elke reis na te maken en geef jou het recept.

Maar dat niet alleen. Hoewel eten een belangrijk onderdeel is van elke reis die ik maak, zijn er natuurlijk meer dingen. Hotels om te overnachten, de leukste restaurants of bezienswaardigheden ter plekke en nog veel mer. Je vindt het allemaal hier terug.

Paper Travels is opgericht op 31 januari 2021.

Wil je me iets vragen of zeggen dan kan dat altijd via het commentformulier onder elke post of stuur me een mailtje.

0+

Landen bezocht

0+

jaren gereisd

0+

Posts Geschreven

0+

Gerechten geprobeerd

Kies je volgende bestemming (of check ze allemaal)

Hieronder een kleine greep van de bestemmingen op de site. Je vindt ze altijd allemaal terug via het menu hierbovenin. Of gebruik de zoekfunctie om iets specifieks te zoeken!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *