Regelmatig schrijven er andere mensen voor Paper Travels. Hieronder vind je ze terug met hun contactgegevens.

Wil jij ook graag een keer een artikel plaatsen op Paper Travels? Stuur dan een emailtje naar info@papertravels.nl

Ile de Re

Alexandra

Ophemert, Nederland

Alexandra Hereijgers heeft jarenlang gewerkt als styliste en foodstyliste. Binnenkort begint ze aan haar nieuwe avontuur met man, varkens, honden en katten in Zweden. Alexandra gaat voor Paper Travels regelmatig op reis.

Krakau
De 3 wijken in Krakau die je moet bezoeken (+ Auschwitz)
Hotel Antines

Charlotte Hagen

Charlotte van Charlies Travels maakt graag mooie verre en inspirerende reizen naar alle uithoeken van de wereld. Ze wandelt of fietst ook graag in haar eigen omgeving en door Nederland. Charlotte is ook dol op lekker eten en voor Paper Travels schrijft ze af en toe over haar culinaire avonturen.

Hotel Antines
Lekker eten in hotel antines, la villa
Palenque

Simone

Almere, Nederland

Simone is ervan overtuigd dat samen eten de weg is naar een betere wereld. Want eten verbindt. Dan maakt je huidskleur, je geslacht, je afkomst of het land waar je woont niet langer uit. Zet mensen wat vaker met elkaar aan tafel! Reizen en de lokale keuken ontdekken vind ze een van de allerleukste dingen om te doen. Op Paper Travels deelt ze haar ervaringen met jou. Simone woont in het midden van het land met katten Humphrey en Buffy.

Helmi Smeulders
Van jurist naar topchef – Helmi Smeulders
Atlantisch frankrijk
Sailing Marley wereldreis

SailingMarley

Momenteel in Spanje

Twee jaar geleden besloten Maartje en Stefan om een wereldreis te gaan maken met een catamaran. Bijzonder want met twee jonge kids (Beau en Abby) is dat absoluut een uitdaging. De voorbereidingen namen twee jaar in beslag maar nu is het eindelijk zover en zijn de trossen los. Tijdens de reis wonen, werken en reizen ze aan boord van Marley. Op Paper Travels kun je hier alle avonturen volgen.

Douro river
Zuidwaarts voor sardientjes en city vibes