Regelmatig schrijven er andere mensen voor Paper Travels. Hieronder vind je ze terug met hun contactgegevens.

Wil jij ook graag een keer een artikel plaatsen op Paper Travels? Stuur dan een emailtje naar [email protected]

Ile de Re
e7d19804c16e28d0c35960c76ea4b06c?s=125&d=mm&r=g

Alexandra

Alexandra Hereijgers heeft jarenlang gewerkt als styliste en foodstyliste. Binnenkort begint ze aan haar nieuwe avontuur met man, varkens, honden en katten in Zweden. Alexandra gaat voor Paper Travels regelmatig op reis.

Ophemert, Nederland
Krakau
De 3 wijken in Krakau die je moet bezoeken (+ Auschwitz)
Hotel Antines
1782c2f129b6564cae6f0accf6880d9f?s=125&d=mm&r=g

Charlotte Hagen

Charlotte van Charlies Travels maakt graag mooie verre en inspirerende reizen naar alle uithoeken van de wereld. Ze wandelt of fietst ook graag in haar eigen omgeving en door Nederland. Charlotte is ook dol op lekker eten en voor Paper Travels schrijft ze af en toe over haar culinaire avonturen.

hof van dormaal bier
Leuven: op zoek naar de nieuwste biertjes
Palenque
5d7633249f2e6c5d9d23fabf94cd4721?s=125&d=mm&r=g

Simone

Simone is ervan overtuigd dat samen eten de weg is naar een betere wereld. Want eten verbindt. Dan maakt je huidskleur, je geslacht, je afkomst of het land waar je woont niet langer uit. Zet mensen wat vaker met elkaar aan tafel! Reizen en de lokale keuken ontdekken vind ze een van de allerleukste dingen om te doen. Op Paper Travels deelt ze haar ervaringen met jou. Simone woont in het midden van het land met katten Humphrey en Buffy.

Almere, Nederland
kaiserschmarrn
Kaiserschmarrn – pannenkoeken uit Oostenrijk
Atlantisch frankrijk
Sailing Marley wereldreis

SailingMarley

Twee jaar geleden besloten Maartje en Stefan om een wereldreis te gaan maken met een catamaran. Bijzonder want met twee jonge kids (Beau en Abby) is dat absoluut een uitdaging. De voorbereidingen namen twee jaar in beslag maar nu is het eindelijk zover en zijn de trossen los. Tijdens de reis wonen, werken en reizen ze aan boord van Marley. Op Paper Travels kun je hier alle avonturen volgen.

Momenteel in Spanje
Marley in de verkoop
De moeilijkste beslissing