Auteurs

Regelmatig schrijven er andere mensen voor Paper Travels. Hieronder vind je ze terug met hun contactgegevens.

Wil jij ook graag een keer een artikel plaatsen op Paper Travels? Stuur dan een emailtje naar info@papertravels.nl

Oprichter en travelblogger
Simone is ervan overtuigd dat samen eten de weg is naar een betere wereld. Want eten verbindt. Dan maakt je huidskleur, je geslacht, je afkomst of het land waar je woont niet langer uit. Zet mensen wat vaker met elkaar aan tafel! Reizen en de lokale keuken ontdekken vind ze een van de allerleukste dingen om te doen. Op Paper Travels deelt ze haar ervaringen met jou. Simone woont in het midden van het land met katten Humphrey en Buffy.
Travelblogger
Charlotte van Charlies Travels maakt graag mooie verre en inspirerende reizen naar alle uithoeken van de wereld. Ze wandelt of fietst ook graag in haar eigen omgeving en door Nederland. Charlotte is ook dol op lekker eten en voor Paper Travels schrijft ze af en toe over haar culinaire avonturen.
Travelblogger
Alexandra Hereijgers is styliste en foodstyliste. Ze houdt van eten en reizen: ze kookt, bakt, styled en werkt mee aan kookboeken, commerciële shoots en buigt zich graag over foodconcepten. Alexandra gaat voor Paper Travels regelmatig op reis.
Travelblogger
Alette heeft een praktijk voor natuurlijke gezondheidszorg Praktijk Pomme maar daarnaast houdt ze enorm van reizen én van lekker eten. De ideale combinatie!
Travelblogger
In oktober 2014 emigreerde ik samen met Bart voor het werk naar Montevideo in Uruguay. Hier begonnen we met het schrijven van (reis)verhalen voor vrienden en familie. Al snel groeide dit uit tot een blog, en werden aan de verhalen ook tips voor andere leuke bestemmingen in Zuid-Amerika toegevoegd. Na een wereldreis van een jaar in 2017 zijn we weer terug in Amsterdam vanwaaruit we langzaam weer meer van Europa gaan ontdekken.
Travelblogger
Sandra van Awaywego is dol op avontuurlijke reizen. Op reis geniet ze van mooie natuur, duiken, een lichte cultuurschok en van de lokale keuken. Na gewoond te hebben op het mooie St. Maarten, werkt ze nu op privé jachten. Waar ze al zeilend nog meer van de wereld ontdekt.
Travelblogger
Vanessa laat je graag met een andere blik naar jezelf en de wereld kijken. Omdat ze gelooft dat dat helpt om de wereld een beetje mooier te maken. Dat doet ze door haar liefde voor reizen, eten en yoga met je te delen. Daarmee hoopt ze een vonkje van verwondering en vrolijkheid naar je over te brengen. Vanessa is getrouwd met haar grote liefde Frank en werkt als onderwijskundige in een ziekenhuis. In haar vrije tijd gaat ze graag op reis, ze houdt van lekker eten en koken, yoga, fotografie en schrijven. Check ook De mooie dingen van het leven
Travelblogger
JB en Renee runnen samen het enorm populaire blog Will Fly For Food. Woonachtig in de Filippijnen hoewel ze beiden een groot gedeelte van hun tijd doorbrengen in de US. Will Fly For Food is een van de top travelblogs in de wereld!