The Inn at Cocoa beach 1
2700
HomeSlapenHotelSlapen: The Inn at Cocoa Beach – USA
UsaUSA

Slapen: The Inn at Cocoa Beach – USA

The Inn at Cocoa beach

Het ‘thuis’ gevoel…

Kijk, een hotel moet – naar mijn mening – vooral comfortabel zijn. Het bed is het belangrijkste. Alle andere dingen zijn mooi meegenomen. Dat is de basis. En natuurlijk vind je het ene hotel beter dan het andere hotel. Je kunt nog zo’n lekker bed hebben, maar als de rest van de kamer vol zit met kakkerlakken dan wordt het toch allemaal een stukkie minder aangenaam. Tijdens onze roadtrip door de US hebben we alle varianten wel zo’n beetje gehad. Ja zelfs een kakkerlak zijn we tegengekomen (en nog wel in een gerenommeerd hotel, maar ja die beesten kun je niet aan de lijn leggen he)

The Inn

Maar The Inn at Cocoa beach vonden we allebei toch wel het ultieme hotel. Het is een hotel maar zodra je binnenkomt krijg je een beetje het gevoel alsof je thuis komt. De sfeer, de extra’s… alles bij elkaar maakt dit een speciale plek. We kwamen mensen tegen die al jaren lang elk jaar hier heen komen.

Extra’s

Beneden in de huiskamer (lobby is echt geen goed woord hoor) vind je bijvoorbeeld vers gebakken koekjes, ijsthee, altijd koffie en, als je wilt, kun je in de keuken je eigen cocktail shaken. Elke middag staat er wijn met kaas, fruit en crackers voor je klaar. Compliments of the house.

The Inn2
Cocktail shaken?

En nee goedkoop is het hier niet, maar wij vonden het wel een feestje om hier twee nachten te verblijven. Langer konden we niet betalen. Haha… Alle gekheid op een stokje: we zijn geen strandmensen dus twee dagen hier vonden we wel weer genoeg.

En als je hier bent ga dan naar de overkant waar je een bizarre surfshop vind die 24 uur per dag open is. Ron Jon’s surfshop. Wij hebben niks met surfen maar even hier een kijkje nemen is de moeite waard. Ook handig als je een nieuwe bikini of zwembroek nodig hebt of een tshirt of wat dan ook. It’s all there.

The Inn 3
Deze moest ik natuurlijk redden…

Ontbijt

Ontbijten kun je binnen of lekker buiten in de ruime tuin. Krijg je wellicht ook gezelschap van de twee papegaaien (nou ja die vliegen niet rond hoor) of een van de hondjes. Het ontbijt zelf is prima. Niet een mega groot buffet of zo maar er zit altijd iets bij dat vers gebakken is, er is vers fruit, koffie en brood.

The Inn 4

De kamer is comfortabel met balkonnetje (met schommelstoel!) Je hebt verschillende kamertypes. Ik had de goedkoopste genomen want ja, het is al duur genoeg dat Amerika!

Wij hadden uitzicht op zee en ik denk dat dat geld voor bijna alle kamers. De zee is wel een stukje weg hoor, er zit een tuin met zwembad, een parkeerterrein en duinen tussen. Denk een metertje of 100 maar toch een fijn uitzicht.

Wij vonden het in een heerlijk hotel en zeker een aanrader als je naar Cocoa Beach toe gaat. The Inn at Cocoa Beach

The Inn5

Wil jij ook naar cocoa beach? Check hier de hotels!

Disclaimer: Sommige van de links in dit artikel zijn affiliate links

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no posts to show right now.