Snapshots Kenia
3700
HomePersoonlijkSnapshots Kenia
Kenia

Snapshots Kenia

De afgelopen dagen heb ik doorgebracht in Kenia. Ik was daar op uitnodiging van Coca Cola en Pure Circle om te kijken hoe de stevia verbouwd wordt, waar het vandaan komt en hoe het verwerkt wordt. Daar ga ik jullie binnenkort alles over vertellen maar eerst vast een paar snapshots van mijn iphone met wat impressies van Kenia. Wat een prachtig land! Natuurlijk was het bezoek veel te kort en hebben we voornamelijk plantages bezocht maar tijdens de ritten van Nairobi naar Meru en Nyeri hebben we natuurlijk best het een en ander gezien. En zoals dat dan gaat, wil ik nu toch wel graag een keer terug naar Kenia, maar dan met Tom.

Snapshots Kenia
Onze eerste stevia plantage

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You might also like