tiny house retreat
38200
HomeSlapenBijzondere overnachtingenTiny house retreat
NederlandNederland

Tiny house retreat

Schermafbeelding 2021 01 31 om 14.43.36
Foto: Droomparken

Even weg in een tiny house

Tiny houses zijn hot. En ze hebben nu blijkbaar ook de vakantiemarkt bereikt want je kunt tegenwoordig een heuse tiny house retreat boeken. Ja je hoort het goed. Een eigen droomplekje weg van de massa en in je eigen kleine bubbel.

Dan wel een bubbel die voorzien is van alle luxe die je nodig hebt, alleen wel op een kleine oppervlakte. Zo biedt Droomparken een solo retreat aan voor iedereen die er even alleen op uit wil. En laten we eerlijk zijn, als je momenteel met je kinderen en partner noodgedwongen dag en nacht thuis zit dan is dit wel zo lekker.

tiny house retreat

Als ik de foto hierboven zie van dat bed en dan dat uitzicht dan wil ik ook meteen. Jammer genoeg hebben we hier natuurlijk helemaal geen sneeuw maar ja, wie weet krijgen we het nog. Ik zit er ook serieus over te denken om een dergelijk uitstapje voor mezelf te boeken. Dan heb ik misschien toch het gevoel dat ik er even helemaal uit ben geweest. Ook al is het in eigen land.

Weg in eigen land

Om eerlijk te zijn vind ik weg gaan in eigen land soms een beetje gek. Want het is altijd op reisafstand van je eigen huis. Zo groot is Nederland tenslotte niet. Maar toch, dit vind ik wel echt heel tof en wie weet ga ik binnenkort vaker uit in eigenland. Of we dit jaar de grenzen nog over kunnen is namelijk nog maar zeer de vraag.

Andere opties

Nu is het huisje van Droomparken heel mooi maar niet de meest goedkope optie. Zo heb je bijvoorbeeld in Vledderveen (geen idee waar dat ligt!) een mooi natuurhuisje voor maar € 66,- per nacht. Check Natuurhuisje.nl voor nog meer mogelijkheden voor een verblijf in eigen land.

En mocht het straks weer kunnen. Er zijn ook veel mogelijkheden voor een verblijf in Frankrijk of Duitsland. Overigens wel even goed checken want lang niet alle huisjes zijn echte tiny houses volgens mij.

Glamping

Ook via Glamping kun je veel tiny houses vinden. Genoeg opties dus voor jouw eigen tiny house retreat. Ben je ergens geweest? Laat het me weten. Ik ben heel benieuwd!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You might also like