Thaise massage 1024x819 2
200
HomeAlgemeenBrainfartsHet ‘mysterie’ of de ‘hysterie’ van de Thaise massage
ThailandThailand

Het ‘mysterie’ of de ‘hysterie’ van de Thaise massage

De Thaise massage… Ik denk dat je rustig kunt zeggen dat daar best een mening over bestaat in de wereld. Zo zegt de een dat het fantástisch is, de ander kan niet meer zonder en ja dan hebben we natuurlijk nog de happy ending. Maar daar gaat het nu niet over.

Toen wij in Thailand waren moest er natuurlijk vroeg of laat een massage aan komen. Ik ben er niet zo van. Maar ons groepje besloot dat het leuk was en ik wilde geen spelbreker zijn dus ik ging braaf mee toen we in Chiang Mai een fatsoenlijk uitziende massage tent zagen.

De mini Thaise vrouwtjes begonnen al te giechelen toen we met zijn allen binnen kwamen lopen en hop, uit de kleren en ga daar maar liggen. Dus daar lagen we dan als gestrande walvissen op het droge. Ik had een wat oudere  (nou ja geen idee eigenlijk. Ik kan moeilijk leeftijd schatten van Thaise vrouwen!) masseuse en ze vond het allemaal erg grappig. Tijdens de hele massage waren alle dames druk met elkaar aan het beppen (in het Thais natuurlijk) en schoten geregeld in de lach.

Thaise-massage-1024x819

We kregen sterk de indruk dat ze ons gewoonweg aan het uitlachen waren. Nu was ik zo ongeveer de langste vrouw in het gezelschap (ik ben 1,80 ) dus dat was toch wel een bijzonder gegeven. Als je kijkt naar de foto’s dan zie je wel dat het enigszins hilarisch was…

Affijn, die massage dus… Wat een martelgang! Serieus…. Vinden mensen dit echt lekker? Er zal vast verschil zijn tussen de een en de andere masseuse maar die van mij was ronduit hard handig. Ik had de volgende dag blauwe plekken en mijn rug deed aardig pijn. Nu heb ik niet de beste rug in de wereld, maar je zou toch verwachten dat een massage het beter maakt en niet slechter. Dus…. Voor mij nooit meer een Thaise (of andere Aziatische) massage!

De meningen in de groep waren overigens sterk verdeeld. De ene helft vond het heerlijk. De andere helft vond het ook niks. Ik sla even over.

En jij? Heb jij al eens een Thaise massage gehad? Bevallen of niet bevallen?

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You might also like